Most kezdtem el megint animéket nézni.
Jelenleg a Shuumatsu no Harem-et nézem.
Ez azért is tetszik nekem, mert
1. Az erotikus jeleneteknek érthető oka van, meg van magyarázva a háttértörrénet alapján.
2. Egy vírusfertőzés, ami sok ember életét követeli, a valóságban is megtörténhet.
3. Most az anime felénél tartok, és azt látom, hogy három srác nagyon egyedi karakter. Nincs köztük olyan hasonlóság, mint például a South Parkban Stan és Kyle között. Igaz, ez utóbbi nem anime.
Dorohedoro
xxxHOLiC
A történetük, a karakterek, az egész hangulata, és az eredetiség.
2
Az xxxHolic ot megtaláltad valahol normális felirattal? Én csak ilyen igénytelen színes feliratot találtam ami alatt ottvan az angol es elég zavaró
Konosuba. Marha vicces :D
20 éves vagyok lassan, de ahogy bénáznak a karakterek ebben a két évadban... Egyszeruen zsenialis xd
Ha pár hónapig vissza lehet menni az időben, mostanság ez:
Higurashi no naku koro ni: első két évad (összefüggenek). Színvonalas anime, viszont igen töménynek hatott rám az első évada. Őszintén szóval annyira megterhelt, hogy a többi évadot nem mostanában nézem meg, ha egyátalán.
Zankyou no terror: rövid, tömör sori, ehhez képest lélektanilag is érdekes, és mozgalmas, hangulatos.
Pár hónapja eljutottam a Beastars 2. évadjához is, remek dráma mindkét évad. főleg a második (egyébkétn összefügg a két évad).
Ja és el ne feledjem, mindjárt végzek az alábbival, nagyon örülök, hogy léteznek ennyire (lélektani értelmemben) szókimondó és elmélkedő animék is:
Yahari ore no seishun love comedy wa machigatteiru.
(Slice if life műfajú, iskolai.)
Ami még megfogott, de csak néhány részt láttam belőle:
Bakemonogatari.
Egészen egyedi és különleges hangulata van! Hamarosna folytatom a megtekintését.
(Lélektani slice of life, némi misztikummal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!