Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » 12-24 részes animék?

12-24 részes animék?

Figyelt kérdés

Olyan animék kellenének amik megfogja, leköti az embert de nem olyan hosszúak.

Műfajból meg minden evő vagyok szóval bármi jöhet.

2022. júl. 1. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Level E
2022. júl. 1. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Higurashi no naku koro ni
2022. júl. 1. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

–Tomodachi game:12 részes(psychological,strategy game//zsír új anime én imádtam ha lattad pl a kakeguruit ez is tetszeni fog,5 barát bekerul egy jatekba es jatszaniuk kell h csokkentsek az adossagukat amit vmelyik baratjuk halmozott fel a jatek megkezdese utan rengeteg titokra derul feny es a baratoknak hitt emberek megmutatjak valodi enjuket a penz manipulalo hatasara,teli van varatlan fordulatokkal)

–Jujutsu kaisen:24 részes

(fantasy,akció//nem igazán tudom spoiler nelkul ossze foglalni de nekem egyik kedvencem az uj generacios animek kozul,nagyon jo harc jelenetek vannak benne es kulonleges szemelyisegek,a tortenetet se tudod elore pontosan kitalalni)

–Akame ga kill:24 részes

(action,fantasy,gore!!,hivatalosan nem drama de en hozza irnam//szinten sok izgalmas harc jelenet,kiszamithatatlan akciok es a befejezes utosre sikeredett,egy fiu csatlakozik egy titkos forradalmi csoporthoz (Night Raid) ami a hataloméhes kapzsi miniszterelnok megdontesere jott letre azonban az ehhez vezeto ut korantsem egyszeru rengeteg baratjat vesziti el raadasul a miniszterelnok legjobb katona noje is bele szeret a fiuba..stb)

–Servamp:12 részes + film

(action,comedy,drama,vampire//Mahiru egy atlagos srac mindig az egyszerusegre torekszik,haza fele talal egy macskat amit haza visz,kiderul hogy ez a macska a 7 "servamp" (vámpir) egyike,emiatt veszelybe kerul az elete es a szerettei elete is,azert hogy megvedhesse oket a vampir "Évaja" (gazdaja) lesz,egyre mellyebbre assa magat a vampirok vilagaba amivel ujabb ellensegeket es baratokat szerez maganak,engem egy kicsit a bsd re emlekeztet,vannak benne kicsit slamposabb reszek de azokat leszamitva fordulatos tortenet)

–Angels of death:16 részes

(horror,adventure,psychological//Rachel egy ismeretlen epuletben ebred fel a fold alatt ahol egybol az eletere tornek szerencsere egy liftel el jut egy masik szintre itt meg ismerkedik Zackel aki mindenkit megol a kaszajaval aki az utjaba kerul viszont Rachel halálvagya undort kelt benne ezert inkabb kotnek egy fogadast hogyha feljutnak a felszinre megoli Rachelt,azonban minden szinten le kell gyozniuk a "szint orzojet")

-My little monster:13 rész

(comedy,romance,school//vicces aranyos tortenet,nem teljesen az a klise sulis romantikus sztori)

2022. júl. 2. 04:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező érdekében jelzem, hogy a második által írt higurashi bár zseniális, de az első két évad összefügg, ezt vedd figyelembe, kérdező! Együtt pedig 50 rész!

Egyébként nemrég volt már pont ilyen kérdés, linkelem, ott is találsz jó válaszokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1173..

2022. júl. 2. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. júl. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!