Milyen animéket ismersz, amelyekben perverz rossz fiúk vannak ( értem ezalatt nemi erőszak, fogdosás vagy csak megnyalja a lány arcát stb.)?
Sword Art Online 1.évad 2.fele
Kaifuku jutsushi no yarinaoshi
Overlord-ban is volt ilyen
Highschool dxd
High school of the dead
A One piece-ben annyira nincs ilyesmi, de vannak benne durva dolgok
Goblin slayer (bár ezt nem láttam, de tudtommal van benne)
–Kaichou wa maid sama (ha jol emlekszem megprobaljak megeroszakolni a foszereplo lanyt)
–Gate (a legnagyobb fivér szajhát tart vagy h fogalmazzam es megeroszakolja oket + meg is ut egy par not)
#2-es vagyok. Pl: amikor az egyik Égi sárkány magához veszi azt a nővért, aztán ugyanez a faszi próbálja láncra veretni Shirahoshi-t. Meg ugye Vander Decken, aki gyerekkorátol zaklatta Shirahoshi-t. Meg ott van Absalom, aki meg Nami-t akarta a feleségének. Hancock és a testvérei is sokáig rabszolgák voltak, stb...
Csak arra akartam célozni, hogy a One piece-ben sem spórolnak az erőszakkal, de ez csak az én meglátásom. Szabad állítani, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!