Lassan lefut a tavaszi szezon. Mely animék lettek a szíved csücskei és miért?
Paripi Koumei! Zene, vidámság, remek karakterek és tálalás. Ezt kár is ragozni.
Spy×Family - szintén vidámság, fake relationship és found family trope amivel mindig meg lehet venni, illetve a minden is benne van - kém akciótól a kisiskolás drámáig.
Tomodachi Game - végre egy jól kezelt tini suspense, Yuichi fantasztikusan őrült, szintén remek adagolás vizuálisan és történetileg.
Trapped in a Dating Game - ezzel vannak problémáim, de amúgy szintén elég szórakoztató, meglepő érzelmi mélységet mutatott egy tucat-isekai animéhez képest, és abszolút megfogott, még ha csak annyi időre is amíg megnézem.
Ez a négy lett a kedvenc a 8-10ből amit néztem a szezonból. (Az is igaz, hogy a többiből még egy két rész híján nem vagyok naprakész.)
Spy x Family - Egy kis aranyos, chilles történet, mindig imádtam egy rossz nap után megnézni egy-egy részét<3
Tomodachi Game - Egy kicsit Code Geass és Death Note beütése volt a szereplőnek, és egyedinek mondanám a történetet, imádtam ezt is a főszereplő tettei miatt.
Shield Hero S2 - Az első évadot is szerettem, a második évad lentebb teljesített bár a vége felé kezdett jó lenni ismét (számomra)
Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru - Egy tipikus isekai, háremmel de egy fáradt nap után ezt is élvezettel néztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!