Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek mik a hátrányai...

Szerintetek mik a hátrányai és előnyei a CGI-nak?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon indegenkedtem tőle viszont nemrég kezdtem el egy ilyen animét (Ajin) és a története túúl jó volt ahoz hoogy csak azért ne nézzem meg mert CGI. Nekem,

Előny: a fények és árnyékok sokkal élethűbbek és ez nagyon fokozza a hangulatot

Hátrány: az arckifejezések valahogy nem tüntek élethűnek és a hangot nem tudtam a képhez társitani. Habár minnél többbet nézem ez annál kevésbé probléma.

#anime #CGI #CGI animék
2022. jún. 16. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fő bajom vele, hogy a 2D animációt próbálják reprodukálni ahelyett hogy kihasználnák a 3D előnyeit. Ezzel csak darabos és merev lesz az animáció.

Van, ahol kifejezetten előnyös, pl. háttereknél, mecha animéknél, de amikor rendes karaktereket animálnak az borzalmas.

2022. jún. 16. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Háttereknél, effekteknél mutatós tud lenni, de tárgyak vagy karakterek mozgatására ocsmány, nézhetetlen kinézetet produkál.
2022. jún. 16. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy kidolgozatlan kalap szar.

Nyilván aki most nőtt fel, nem veszi észre.

Viszont még lehet nézni régi filmeket, ahol a robbanás miatt még meghajoltak a fák vagy egy autós üldözésnél szállt a por.

2022. jún. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!