Dragon Ball mi az igazság?
Sziasztok!
Most akkor eredetileg a GT vagy a Super nem történt meg?
Az SSJ4 vagy a GOD forma nem létezik?
Köszi a választ előre is!
A GT nem történt meg, de én egy alternatív jövőként értelmezem.
A Super történései viszont jelenleg is zajlanak, mivel a manga halad előre.
A GOD forma létezik, az SSJ4 nem. Persze ez utóbbit behozhatják a készítők a sorozatba, ahogyan Broly-t és a legendás alakot is behozaták a Super-be.
Az elátkozott gyermek más tészta, mert ahhoz Rowling a nevét adta, ráadásul nyilatkozott is, hogy ezzel a történettel mindent elmondott Harry-ékről. Tehát a 8. Harry Potter történet hivalatalos folytatása a halál ereklyéinek.
Ezzel szemben a Dragon Ball GT nem Akira Toriyama műve.
Vár olvastam arról, hogy részt vett bizonyos karakterek kidolgozásában, és, hogy ő írta a 64. részt (ez utóbbi infó egy rajongói honlapról van, szóval nem tudom, mennyire hiteles).
Ettől függetlenül az elátkozott gyermek a Harry Potter kánon része, a GT viszont nem tartozik a Dragon Ball kánonhoz.
"Rowling azt mondta, hogy a regényfolyam után a kétrészes darabbal már tényleg mindent elmondott, amit a varázslótörténettel el akart mesélni – idézte a szerzőt a Variety"
Forrás: [link]
Rajongók körében terjed az a vélemény, hogy az elátkozott gyermek nem kánon, mert nincsenek vele megelégedve, noha Rowling a történetet a fenti idézet alapján a magaáénak vallja, tehát a kánon része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!