Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dragon Ball mi az igazság?

Dragon Ball mi az igazság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most akkor eredetileg a GT vagy a Super nem történt meg?

Az SSJ4 vagy a GOD forma nem létezik?

Köszi a választ előre is!

2022. jún. 9. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
mindegyik létezik, a Super a DBZ és a GT között játszódik történetileg
2022. jún. 9. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
A GT volt előbb, de az a nem hivatalos.
2022. jún. 9. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
A GT az olyan, mint a HP-ban az Elátkozott gyermek. Fanfiction, amiből pénzt csináltak. Mondhatjuk, hogy alternatív idővonal, ami soha nem történt meg
2022. jún. 9. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
1# hogy lenne már alternatív vonal? igen nem a manga alapján ment, de ha nézed a Supert rájöhetnél hogy a benne levő dolgok a GT előzménye, még is hogyan magyarázod azt hogy a GT ben levő karakterek, amik csak is a GT-ben léteznek, előjönnek a superbe?
2022. jún. 9. 17:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Én minden esetre nem láttam GT-s karaktert a Superben de lehet hogy én tévedek.
2022. jún. 9. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A GT nem történt meg, de én egy alternatív jövőként értelmezem.

A Super történései viszont jelenleg is zajlanak, mivel a manga halad előre.

A GOD forma létezik, az SSJ4 nem. Persze ez utóbbit behozhatják a készítők a sorozatba, ahogyan Broly-t és a legendás alakot is behozaták a Super-be.

2022. jún. 10. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Az elátkozott gyermek más tészta, mert ahhoz Rowling a nevét adta, ráadásul nyilatkozott is, hogy ezzel a történettel mindent elmondott Harry-ékről. Tehát a 8. Harry Potter történet hivalatalos folytatása a halál ereklyéinek.

Ezzel szemben a Dragon Ball GT nem Akira Toriyama műve.

Vár olvastam arról, hogy részt vett bizonyos karakterek kidolgozásában, és, hogy ő írta a 64. részt (ez utóbbi infó egy rajongói honlapról van, szóval nem tudom, mennyire hiteles).

Ettől függetlenül az elátkozott gyermek a Harry Potter kánon része, a GT viszont nem tartozik a Dragon Ball kánonhoz.

2022. jún. 10. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
az elátkozott gyermek sem kánon..
2022. jún. 10. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

"Rowling azt mondta, hogy a regényfolyam után a kétrészes darabbal már tényleg mindent elmondott, amit a varázslótörténettel el akart mesélni – idézte a szerzőt a Variety"

Forrás: [link]

Rajongók körében terjed az a vélemény, hogy az elátkozott gyermek nem kánon, mert nincsenek vele megelégedve, noha Rowling a történetet a fenti idézet alapján a magaáénak vallja, tehát a kánon része.

2022. jún. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!