Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » 3 képeség animékből?

3 képeség animékből?

Figyelt kérdés
Ha választhatnátok 3 képességet az anime/manga világából akkor melyik 3 képesség lenne az és melyik animékből ? Illetve miért pont ezeket ?

2022. jún. 8. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Ha csak a Boku No Hero Academiat nézem, ott ugye előtérben vannak a képességek.

Nekem több is tetszik, bár az erő, esetleges repülés az szuper lenne.

Nem zárkóznék el a jeges képesség elől sem, esetleg láthatatlanság. :)

2022. jún. 8. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Narutóból a sharingant választanám.

Hősakadémiából Todoroki képességét.

2022. jún. 8. 14:24
 3/11 Tevenyereggyarto ***** válasza:
68%

Sok-sok érdekes képességet találtak ki mindenféle animékben, viszont jobban belegondolva az átlag életben soknak nem vennéd hasznát vagy nagyon korlátoltan. Például Todoroki képessége menő meg minden s hősként nagy hasznát veszi. De úgy egyébként? Az egyik feled hatalmas tűzerőre képes amit a mindennapokban aligha tudnál kihasználni, nagyon le kellene korlátozd kb egy gyufa szintjére. A jeges feled sem lenne jobb. Nyáron jégkockákat csinálni jó, de egyébként nem lesz szükséged egész jéghegyeket magad elé teremtened. S ez így van kb a legtöbb hősnél.

Ott van mondjuk a JoJo Part 4-ből Josuke Crazy Diamond-ja. Az ő javító képessége már sokkal praktikusabb a mindennapokban. Vagy más olyan stand-ek mint mondjuk Shigechi Harvest-je akivel könnyen lehet pénzhez jutni. Killer Queen, Vanilla Ice, Tha Hand is hasznosak csak nem öldökölni hanem mondjuk szemetet eltüntetni, ilyesmi. Anya (Spy x Family) gondolatolvasó képessége is hasznos lehet. Bár akkor már inkább Heaven’s Door (Rohan stand-je).

Én az előzőeket túl ilyenekre szavaznék mint mondjuk idő megállítás, láthatatlanság (ha tudom kontrolálni), teleportálás. Esetleg valamiféle “növénynövesztő” képességnek tudnék örülni (na nem “olyan” növényekre gondolok :D).

Illetve nem anime hanem nyugati termék a Steven Universe (nem tudom animéből van-e ilyen). Abban van egy olyan ,hogy az ékkövek képesek “fúzionálni”/ összeolvadni s ilyenkor a testük összeolvadásával új ékkő keletkezik (amíg szét nem válnak). Testi tulajdonságaik s fegyvereik is összeolvadnak/ összeadódnak ami egy baromi érdekes dolog ha belegondolsz ,hogy mondjuk állatokkal lenne ez lehetséges. Így bármilyen állat képességeit, adottságait kipróbálhatnád, végtelen lehetőségek tárháza.

2022. jún. 8. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ohh én azért kicsit durvább lennék.

A Narutoból a Sharingan de egy fullosat amiben Madara,Obito, Itachi, Shisui képessége is bent van.

Meg egy Rinnegant

És mellé Yhwach ereje a Bleachből.

Én nem korlátoznám magamat hanem az emberi baromságot megpróbálnám felszámolni. Itt a háborukra gondolok

2022. jún. 8. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem tetszik az animékben, amikor lányok valamilyen mágikus eszközzel átváltoznak. Én olyasmi képességet szerettem volna sokáig, mint ami Sailor Moon-nak van
2022. jún. 9. 04:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
At alkímia a Fullmetal Alchemistből.
2022. jún. 9. 06:17
 7/11 Thunderfairy ***** válasza:
Pyrokinézis képességem van 5 fokozatba. De még csak az első 2 fokozat megy.
2022. jún. 9. 12:51
 8/11 AlexKieninger ***** válasza:
Boku no hero academia-ból Shigaraki lebontás ( decay ) quirkje, azért mert rohadt menő, és Saiko Intelli IQ növelő quirkje, azért mert hihetetlenül jól lehetne használni az életem során
2022. jún. 9. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Láthatatlanság

Ghoulá válás

Villám mint Denki Kaminari nak

2022. jún. 9. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik anime szereplő képességére vágyom, pontosabban a szinkronszínészekére: japánul perfekt tudni.
2022. jún. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!