Ha Sasuke ujra akarta eleszteni a klanjat miert csak egy gyereke szuletett?
Ha jól emlékszem, angol feliratban a "restore" (~"helyreállítani") kifejezést használta, ami többféleképpen értelmezhető, de hajlok arra, amit a második válaszoló írt, vagyis arra, hogy az Uchihák korábbi reputációját/becsületét akarta visszaszerezni. Arról se feledkezzünk meg, hogy a Naruto egész szereplőgárdájában ő a legcsapongóbb, ami a motivációkat illeti. Mindaz után, amin átment, feltételezem, hogy leginkább nyugira vágyik, nem valami nagyszabású életterv kivitelezésére, de a Borutóból nem láttam semmit, szóval aki igen, az jelezzen, ha tévedek.
Az elsőnek üzenem, hogy a headcanon-omban Sasuke mindig aszexuális volt, úgyhogy én inkább azt adtam volna, ha nem nyúl senkihez, csak elvan örök szingliként, de hát tudjuk, hogy a tizenéveseknek, akiknek alapvetően szánva lett a sztori, nehéz az ilyesmit happy endként eladni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!