Milyen animeket ajánlanátok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 14:29
1/4 anonim válasza:
Attól függ,mi az érdeklődési köröd. Filmekből mit szeretsz?
2/4 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen témákat szeretsz.
Sőt, igazából én mindig azt vallottam, hogy teljesen mindegy, hogy az ember kezdő-e vagy sem. Nem ezen fog múlni, hogy mi tetszhet.
3/4 anonim válasza:
Utolsó, azért lényeges, mert vannak olyan sorozatok, amiket elsőre kicsit nehezebb megérteni/befogadni ha még nem ismered az adott formátum sajátosságait.
Ez olyan, hogy ha mondjuk valaki el akar merülni a... sajtokban, akkor nem valami erős, érlelt, "büdös" sajtot adsz neki először. Ami nyilván finom a maga módján, de elsőre kicsit sok lehet.
4/4 anonim válasza:
Én a death note-tal kezdtem, utána jött a hősakadémia, és jelenleg a narutót nézem, mindhárom tetszik. Szerintem a hősakadémiával kezdj, arról szól, hogy minden embernek van valami szuperképessége, csak a főszereplőnek nem. Valahogy aztán mégis lesz (spoileres), és azt nézhetjük végig, hogy hogyan valik belőle igazi hős, ami az álma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!