Az alábbihoz hasonló anime?
Olyasmi kéne, mint a Uzaki-chan wa asobitai.
Tehát a fiú és a lány egyenlő felek legyenek. Értem ezt alatt, hogy simán cseszegetik egymást, és oda mondják a magukét, még ha csúnya, akkor is.
Javasolták már nekem a Karakai Jouzu no Takagi-san című alkotást is, de nem szimpatikus, hogy a szereplők általános iskolások. Jobb szeretem, ha ecchi az anime :D
Ui.: Az Ijiranaide Nagatoro-san is tetszett (Bár itt pont nem egyenlőek a felek :D, csak azért írom, hogy betudjátok lőni az ízlésem.)
Ne is haragudj, kedves válaszoló, de mégis mitől egyenrangú a Kuzu no honkai-ban, hogy felnőtt nő aljas módon kihasnzál szexuálisan egy kamaszfiút...? Ugyanis ez a fő eleme... Az a fiú, meg egy kamaszlány valóban egyenrangúként bánnak egymással - mint egy rongy! Eléggé hétköznapi, hányingerkeltő módon. Mintha egy darab fa lennének egymásnak. Aztán jön a pszichopata felnőtt nő...
Ha már egyenrangúak, akkor inkább ilyet ajánlok, szeretettel:
Kokoro connect (13 rész), és folytatása:
Kokoro connect Michi random (4 rész).
Ez ráadásul komoly, inkább felnőtteknek szóló lélektani, romantikával és ecchi-vel fűszerezett anime. A fiatalabbaknaka többsége inkább csak a felszínét érzékeli sajnos, ezért javaslom inkább nagykorúaknak, erősen lélektani. (Már amelyik nagykorú személy fogékony is a lélektanira.)
Hát konkrétan olyasmire gondoltam igen. Uzaki-chan wa asobitai is egy egyszerű, vicces anime.
Horimyat már láttam. Nekem nem tetszett, nem történik benne semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!