A naruto shippuuden-t meglehet nézni a naruto előtt?
elakarom kezdeni a naruto shippuuden-t de a narutot még nem láttam szerintetek érdemes úgy belekezdeni hogy nem láttam a narutot vagy inkább fejezzem be az elsőnek? Megérteném a shippuuden-t enélkül?
a válaszokat előre is köszönöm
Szerintem mindenki eltudja dönteni milyen animét szeret. Meg az se értem hogy mért ne nézhetnék lányok is.senki egy szóval nem mondta hogy már pedig a naruto kizárólag fiúknak készűlt…
Kérdező.: előnyösebb elkezdeni az elejétől nézni és utána a shippuuden-t. Lesznek benne olyanok amiket nem értenél, így elsőnek a narutot kezd el.
Talán mert cseszett jó a világépítése, egyedi a ninjás sztorija, befejezett, szinkronos, sokaknak meghatározó sorozat volt, meg úgy alapból jó?
Amúgy shonen CÉLKÖZÖNSÉGE a fiúk. Próbáld meg ezt értelmezni...
Nálunk az osztályból anno pl csak én s egy másik lány néztük. A fiúk semmilyen animét nem néztek, nemhogy shounent. Sőt, volt egy fiú,aki kifejezetten lemesézte az összeset, s terjesztette a hülyeségeket.
Ez attol fugg hogy mennyire ismered a sztorit:) en pl meg se neztem a Narutot a Shippudent megis teljesen ertem mert a Narutobol is meg vannak a fontos dolgot/ tudnivalok
Azzal kapcsolatban hogy lanyok miert nezik: az anime kozossegnek elfogadonak kene lennie szoval nem ertem mi bajod. En is lany vagyok megis konkretan utalom a romi animeket (a magadfajtak szerint a romantikus animek vannak a lanyoknak gondolom). Altalanositas magas fokon komolyan🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!