Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Létezik olyan anime, amiben...

Létezik olyan anime, amiben van olyan karakter, akinek a képessége a valóság manipulálása?

Figyelt kérdés

2022. máj. 31. 10:21
 1/9 anonim válasza:
94%
Naruto :D van benne egy képesség, az a neve, hogy genjutsu, igazából arra jó hogy manipuld vele az ellenfeled. Szóval hallucinációt okoz és elő fordul hogy észre se veszi az ellenfél, hogy genjutsut alkalmaztak rajta. Mellékszereplők használják, szóval nem ekörül forog a történet, és lehet nem is erre gondoltál, de azért hátha tudtam segíteni.
2022. máj. 31. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
rezeroból Pandora talán ilyesmi, de nem sokat szerepelt még
2022. máj. 31. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Erased valamennyire talán.
2022. máj. 31. 14:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. máj. 31. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Időugrós animék, pl az említett Erased, vagy a Steins;Gate (ami csak a 11.résztől kezd beindulni az első évad során), vagy pl egy animemozi: Toki wo kakeru shoujo. Ezeken kívül a Mirai nikki -ben az isten(ek), de asszem a Blood-c is ilyen, bár azt már nem néztem végig.

Bizonyos értelemben a Death Parade, valamint az Eve no jikan animék is ilyesmi jellegűek. Meg ugye a Death Note is félig-meddig ilyesmi, melyben a halál lista által rejtélyes módon sorozatgyilkolás zajlik, ami szokatlan beavatkozást jelent az addigi hétköznapi világhoz képest, a rendőrség minden erejét és taktikáját beveti a megoldáshoz.

Satsuriku no tenshi: képzeletbeli börtönbe teszi a pap a főszereplő, bűnhődő kislányt, virtuális-pszichés kínzásoknak teszi ki, próba gyanánt, hogy megérthesse saját tettei mélységét.

2022. jún. 4. 03:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Előttem felsoroltak mellett szerintem Saiki K. is idetartozik,hiszen főszereplőnk mindent is tud manipulálni, illetőleg valamennyire a Charlotte? Abban inkább időmanipuláció van, de szerintem az is említhető hasonlóan, ha már az Erased is itt van.
2022. jún. 4. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jún. 5. 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legújabb ilyen anime a Summertime Render. Nagyon ajánlom, bár még csak 7 rész van kint a 24-ből.
2022. jún. 6. 10:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jún. 6. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!