Melyik animénél tudtatok annyira kötődni a szereplőkhöz, mint ahogyan lehet az alábbi animében?
Yahari ore no seishun love come wa machigatteiru című animéről van szó.
Ebben annyira jól voltak kidolgozva a karakterek, hogy azóta sem láttam olyan romcom-ot, amiben ennyire lehet azonosulni a szereplőkkel.
Nektek volt ehhez hasonló?
Például a Death Note - Jagami Light.
Nagyon tetszik a karaktere, hogy egy underground módon viselkedő kamaszfiúról van szó. Nem iszik, nem bulizik, introvertált, de ennek ellenére lenyűgöző stílusa van.
Ő volt az egyik olyan karakter, aki hatással volt az életemre, és megértettem a "többet ésszel, mint erővel" elvet, meg azt is, hogy milyen fontos a tanulás.
Light a világuralmi tervei mellett sem hanyagolta az iskolát.
Értem.
Szerintem sok animében/mangában ki vannak dolgozva a karakterek, szóval szubjektív, hogy kihez ki áll közel.
Én figyelemmel kísérem a Dragon Ball Super mangát is, és a most futó történetben Granola karaktere is nagyon bejön (gondolom, őt nem ismered).
Én általában shounen animéket szoktam nézni, de azért itt is volt pár példa.
Full Metal Alchemist: Brotherhoodból az Edward, aki minden baját olyan életszerűen adja elő, nem az a tipikus "sose adom fel, mindig felállok" típus.
Jujutsu Kaisenből Megumi: Ő csak azért mert tökéletesen ábrázol a személyiségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!