Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik az az anime karakter...

Melyik az az anime karakter akit mindeki szeret, de te utálsz?

Figyelt kérdés

2022. máj. 15. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bakugo, Gasai Yuno
2022. máj. 17. 06:11
 12/16 AlexKieninger ***** válasza:
7-es de ember, “ gyerekeknek való “ nyilván mivel a Boku no hero academia az egy gyerekeknek szóló anime. Ez olyan mintha a Dóra a felfedezőn csodálkoznál hogy: dehát ez miért ilyen gyerekes? Azért mert ők a cél közönség.
2022. máj. 17. 07:06
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

- Todoroki (a Tesco-gazdaságos Zuko), meg úgy kb mindenki a BNHA-ból.

- A Bungou Stray Dogsból a... Csávó. Nem tudom a nevét, egyszer láttam a sorozatot, és bár ne láttam volna. Dazai, azt hiszem, aki folyton öngyilkos akar lenni. A folytonos viccelődése irritáló volt - szerintem az öngyilkossággal így nem viccelünk, de ez ízlés kérdése -, és a múltját leszámítva - ahol a karakter pont ilyen jellemű - semmi érdekeset nem találtam benne.

2022. máj. 17. 07:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként hogyhogy, vagy mi okból utáljátok a bnha szereplőket? (itt nem bakugora céloztam:))
2022. máj. 17. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak üzenem (13-as vagyok), hogy mindegyiket másért:

- Dekut, mert az őrületbe kerget a picsogásával, meg a nyavalygásával, majd később, amikor ezt és a haszontalanságát leküzdi, egy pillanat alatt tanul meg bánni az isteni hatalmával.

- Todoroki, mert egy gyenge mix Zukoból, Nejiből és Sasukéből.

- Uraraka, mert állni és nézni más shounen lányok is tudnak, ettől nem lesz különleges.

- A perverz kissrác, heregolyókkal a fején: a MHA Jarjara, akit mindenki utál, és egyenes úton viszi le a mű színvonalát, ahányszor csak kinyitja a száját.

- Gentle és a kiscsaj pedig... brr. Őket hagyjuk.

A fontosabbak közül őket nem bírom. Ez persze csak a személyes véleményem.

2022. máj. 17. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Sokan említették Gasai Yuno-t, nem tudom, hova tegyem. Tényleg nem komplett a csaj, de nálam nem teljesen koromsötét. Mindenesetre ez a k*rva's hangú nyökögése annyira irritáló, hogy az már szinte jó. :D

"jökkkkkie... jökkkkieee... ohh.... jökkkieeee" (Értsd: Yuki.)

Kész, pássz... A macskánk értelmesebben nyávogott.

2022. máj. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!