Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak ilyen animék? Leírás

Vannak ilyen animék? Leírás

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan animét keresek, ahol vannak vadászok (az emberek közül), akik valamilyen "szörnyre/lényre" (pl.: zombi, démon, (angyal), elf, vagy ehhez hasonló(k)) vadásznak.

A vadászok és a "szörnyek" közül egy-egy összebarátkozik, vagy szoros kapcsolatba kerül egymással. (Hasonló van a Demon Slayerben, Tanjiro démon vadász, a húga pedig démon, de nem öli meg)

Köszönöm:))

2022. máj. 13. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Blue Exorcist ilyen
2022. máj. 13. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Kyuuketsuki Sugu Shinu (The Vampire Dies in No Time) ez egy vígjáték szerintem nagyon jó humorral. Egy vámpírvadász és egy vámpír a 2 főszereplő akik összebarátkoznak és partnerek lesznek.
2022. máj. 14. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Madoka Magica valamint a Tokyo Ghoul (1. évad) : a 2 értelmes anime a témában, amit eddig találtam, de a T.Ghoul második évada már csak egy felszínes akciózás. Ilyesmi még az Elfen Lied.

De ha gondolod, kísérletezz a Kampfer-rel, hátha neked bejön, valamint a Kyoukai No Kanata animével, meg a Blood-C -vel, de azok nekem nem tetszettek.

2022. máj. 14. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Uchimusume (Uchi no Musume no Tame Naraba, Ore wa...)
2022. máj. 14. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Bizonyos értelemben ilyen az

Angel Beats

("Angyalra vadásznak", de a poént nem lőném le. Van keresztbe-kasul barátkozás is.)

2022. máj. 14. 15:15
 6/8 Thunderfairy ***** válasza:
Blood+ ilyen. Kiropterán nevű szörnyek ellen harcol a főszereplő lány. csak az ő vére tudja megölni a Kiropteránokat úgy hogy elkristályositja a vérüket. Egy kiropterán férfi e lány testőre lesz egy idő után benne.
2022. máj. 14. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
A Jujutsu Kaisen is hasonló, bár ott nem közeli kapcsolat alakul ki, de mégis függ a két személy (Itadori és Sukuna) egy kicsit egymástól.
2022. máj. 14. 18:37
 8/8 Hintalow ***** válasza:
Szerintem még a Maoyuu Maou Yuusha is ideillik, ott együtt dolgozik a legnagyobb hős és a démon lord.
2022. máj. 15. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!