Van olyan yaoi anime mint a Dakaretai otoko?
Nekem is nagyon tetszett a Sasaki to Miyano. ☺️
Sokan ajánlották a Given-t. Abban is vannak jó részek. Ajánlom még a Hitorijime My Hero-t és a Yuri on Ice.
Ha kíváncsi vagy k-drama-ra akkor a Semantic Error is egész jó.
Isteneeeem én is úgy imádtam a Sasaki to Miyanot 😭😭🤧🤧🤧❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Annyira tiszta és gyonyoru a szerelmük 🤧🤧😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Hmmm hat így elsőre nekem is inkább a Given, a Yuri on Ice, talán az Umibe no Étranger iss, de abba mondjuk egyszer vagy kétszer lesz pikansabb jelenet, a Spiritpact az talán Shounen Ai, illetve NO.6
Vagy Donghua, Antidote.
A Given az egyik kedvencem! A Yuri on ice-ot is láttam, meg az Umibe no Étrangerrt is meg a No.6-ot is... De a többit biztos megnézem! Köszi!
Az a baj, hogy ez az egyik kedvenc műfalyom és már egy jópárat láttam, és még úgy néznék, csak sajnos nem igazán találok... De minden egyes ajánlást köszönök, mert így legalább mindig van valami új is amiről még nem hallottam!🥳❤️
16 ha lány-lány csinálja az más.
17 nekem is megvan a saját véleményem hogy én azt nem tartom normálisnak
Ha lány-lány csinálja az más xddd
Jól van, gyere holnap is. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!