Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime?

Ez melyik anime?

Figyelt kérdés

Egy elég egyszerű lányról szólt, aki az apukájával élt, mert úgy emlékszem, az édesanyja elhagyta őket. A lány nagyon szépen tudott énekelni. Egyszer egy szereplőválogatáson szerződtették, és két nagy példaképével lettek munkatársak. Az egyik srácnak szőke, a másiknak fekete volt a haja. A szőke srác elég kedves volt, a fekete már annál mogorvább. A lánynak eleinte a kedves fiú tetszett, de utána a fekete hajúba lett szerelmes. Kb. az egész anime arról szólt, hogy énekelnek, meg azt hiszem, volt egy masik lemezkiadó is, ami mindig megpróbált nekik keresztbe tenni. Később feltűnt a lány anyukája is, akiről kiderült, hogy szintén híres énekesnő.

Nagyjából 8 éve láthattam ezt a tévében, de arra emlékszem, hogy akkor kisgyerekként nagyon lekötött, most pedig akárhogy keresem, sajnos nem találom.

Remélem, ebből valaki rájön, nagyon szeretném megtalálni :)

2022. ápr. 29. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Elsőre a skip beat ugrott be, de kétlem hogy ez lenne : ott éppen a szőke srác volt kötözködős. [link]
2022. ápr. 29. 23:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos valóban nem ez az, de azért köszönöm. :)
2022. ápr. 30. 07:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Annyi ugrott még be róla, hogy a lány apjának étterme volt.
2022. ápr. 30. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Kilari esetleg?
2022. ápr. 30. 08:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Rákerestem, és szerintem ez volt az, nagyon szépen köszönöm!!!
2022. ápr. 30. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincsmit! Aranyos anime, én is még tv-ben láttam kiskoromban, jó szórakozást hozzá
2022. ápr. 30. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!