Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sport animék? Esetleg kézilabdás?

Sport animék? Esetleg kézilabdás?

Figyelt kérdés

Elkezdett érdekelni az anime, de eddig nem vettem rá magamat, hogy megnézzek egyet. Tudtok valami jó sport animét? Valami olyat, amiben nem minden másodpercben smaciznak és nem vitték el annyira a love story irányába. Nem baj, ha van benne egy kicsi szerelmi szál, de ne az legyen a "fő". Előny, ha van magyar szinkron vagy felirat.

Előre is köszi mindenkinek :D

#anime #kézilabda #Kézilabdás anime
2022. ápr. 24. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
haikyuu(röpis), nincs benne komoly szerelmi szál és nagyon bele tudod élni magad a meccsekbe, 3 nap alatt kinéztem az egészet mert egyszerűen nem bírtam ki hogy ne nézzem. Nagyon ajánlom :)
2022. ápr. 24. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ro-Kyu-Bu!
2022. ápr. 24. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru, futnak benne

Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudou-bu, íjászat, bár kicsit nyafogós/drámázós

Ahiru no Sora, kosárlabda, 50 részt kapott, jut a sportra is epizód

2022. ápr. 25. 05:37
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Girls und Panzer

Könnyed, saját magát abszolút nem komolyan vevő anime, ami a sensha-do nevű sportról szól: tankokkal való csapatharcról. Az anime világában nőies dolognak számít tankot vezetni és nincs dicsőbb dolog megnyerni a Sensha-do világkupát... Miho, a főszereplő egy híres sensha-do családból származik, de neki más elképzelései voltak ezzel kapcsolatban, így direkt olyan középiskolát választott, ahol nincs sensha-do. Balszerencséjére pont ezen az éven hozza vissza a diákönkormányzat a választható fakultációk közé és mivel neki van egyedül némi tapasztalata a sportban... nem igazán van más választása, mint beállni az újonnan alakult sensha-do csapatba. 😀

Kb. a kidobós jut eszembe a sensha-doról, ha hasonlítani kell valamihez, azt nagyon gyorsan el kell engedni, hogy a cuki lányok egymásra tüzelnek páncéltörő gránátokkal, akkor, hogy nem halnak bele (erre mondjuk az egyik részben szentelnek annyit, hogy elmondják: kevlár páncélbetét van minden tankban - oké 😀). De ha nem vársz semmilyen mélységet sem karakterek, sem történetet illetően, viszont jól akarsz szórakozni, nevetni és akár tanulni is (mert néhol meglepően informatív az anime, pl. híres történelmi eseményeket említ meg) akkor ez egy jó választás lehet. Szerelmi szál pont annyi van benne, hogy izgulhatunk az egyik szereplőnél, vajon lesz-e barátja a végére, de ezt is humoros formában.

[link]

2022. ápr. 25. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha tudtok még írni egy párat, úszós, tornás, bármi, azt is megköszönöm! Rákerestem már, de nem találtam kb semmit sem.
2022. ápr. 25. 20:15
 6/8 Thunderfairy ***** válasza:
100%

Mila szupersztár. Röplabda.

Tsubasa kapitány. Foci.

2022. ápr. 25. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Free! - ez úszós anime, elég népszerű

Kuroko no Basuke - ez pedig kosárlabdás

2022. ápr. 26. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehet említeni nem kifejezett sport aniét is, aminek elején csapatsport van (hujujj, évekkel ezelőtt láttam, nem tudom már, valami tenisz féle lehet az elején), akkor egy anime mozi:

toki wo kakeru shoujo

2022. ápr. 27. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!