Ajánlanátok horror animeket?
Nálam a Nao-ról szóló OVA (az volt az első) 11/10 pont, talán a kedvenc részem az egész sztoriban. Szóval átérzem, amit mondasz. A legjobban eltalált hangulatú anime, amit valaha láttam, legalábbis számomra.
Kedves Derniére, akkor nézd meg a Higurashi második évadát is, a KAI-t, mert annak végére áll össze a kép, zseniális az egész KAI úgy, ahogy van! Az első évad kicsit vontatott, és nehezen emészthető, zavarosnak hat.
A Madokában mi nem tetszik? Az, hogy filozofikus, és lételméleteket feszeget, meg lélektani, ez a nehéz számodra? Vagy hogy értsem? Tényleg érdekel.
Azt, hogy a Madoka "nem tetszik", ne úgy értsd, hogy az egészet egy rakás szarnak tartom (nincs így), csak úgy, hogy rá voltam készülve a mindent elsöprő zsenialitásra, amiről ez az anime híres volt, aztán nem kaptam tőle semmi olyat, amit korábban ne kaptam volna meg máshonnan. Eltelt egy jó másfél-két év, mióta először és utoljára láttam, sok minden nem maradt meg bennem belőle, de ez mindenképpen.
A Higurashit anno szerettem volna folytatni, csak nem vitt rá a lélek. Nem győzött meg az első 26(!) része arról, hogy életem animeélményét szalasztanám el, ha semmi mást nem látnék belőle soha. Ettől függetlenül nem tartom kizártnak, hogy tovább fogom nézni, ha a végére értem annak a néhánynak, ami jelenleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!