Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok horror animeket?

Ajánlanátok horror animeket?

Figyelt kérdés
Az Another-t, a Corpse Party-t és a Petshop of horrors-t már láttam. A segítséget előre is köszönöm.

2022. ápr. 24. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Nem kötözködöm, komolyan érdekel: miért rossza véleményed a Shikiről? (Szinte sosincs alkalmam beszélgetni róla)
2022. ápr. 27. 07:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlásokat :)
2022. ápr. 30. 07:42
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát a Shiki szerintem minden csak nem felszínes, de azt aláírom, hogy annak nem való, aki nem szereti, ha egy történet lassan indul be/bontakozik ki, vagy ha maga az alapkoncepció egyszerű. A kellemesen nyomasztó hangulata (ami jelen van a legelejétől), az egyedi grafikája és a részek utolsó negyedének-harmadának a brutalitása miatt nálam bekerült az örök kedvencek közé. Sőt, mondok durvábbat: én pont a Madoka meg a Higurashi körüli hatalmas hype-ot nem értettem soha (igaz, utóbbinak csak az első évadát láttam). Persze ettől még ajánlom mindenkinek, aki horrorban gondolkodik, hogy nézze meg az összeset, mert előre nem igazán lehet tudni, hogy kiből mi mit fog kiváltani.
2022. ápr. 30. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled a Shikit illetően. Mondjuk volt ami nekem lassan esett le , és amikor először láttam, kifejezetten az a nyomasztó hangulat fogott meg. Azután láttam a két hozzátartozó plusz részt, amikben erőteljesen a személyes dráma dominált, és onnantól abszolút kedvenc.
2022. ápr. 30. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a Nao-ról szóló OVA (az volt az első) 11/10 pont, talán a kedvenc részem az egész sztoriban. Szóval átérzem, amit mondasz. A legjobban eltalált hangulatú anime, amit valaha láttam, legalábbis számomra.

2022. ápr. 30. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Derniére, akkor nézd meg a Higurashi második évadát is, a KAI-t, mert annak végére áll össze a kép, zseniális az egész KAI úgy, ahogy van! Az első évad kicsit vontatott, és nehezen emészthető, zavarosnak hat.

A Madokában mi nem tetszik? Az, hogy filozofikus, és lételméleteket feszeget, meg lélektani, ez a nehéz számodra? Vagy hogy értsem? Tényleg érdekel.

2022. ápr. 30. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Számomra mindkét rész megrázó volt, talán a második rész kicsit jobban az idős néni miatt. Az a pillanat amikor a lánya vérére vetődik, majd utána rögtön rádöbben mit tett... A kétségbeesése valami egészen döbbenetes erővel hatott rám. Azt hiszem ez volt az első hogy sírtam egy "szörnyeteg" miatt, annyira fájt érte a szívem.
2022. ápr. 30. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a Madoka "nem tetszik", ne úgy értsd, hogy az egészet egy rakás szarnak tartom (nincs így), csak úgy, hogy rá voltam készülve a mindent elsöprő zsenialitásra, amiről ez az anime híres volt, aztán nem kaptam tőle semmi olyat, amit korábban ne kaptam volna meg máshonnan. Eltelt egy jó másfél-két év, mióta először és utoljára láttam, sok minden nem maradt meg bennem belőle, de ez mindenképpen.

A Higurashit anno szerettem volna folytatni, csak nem vitt rá a lélek. Nem győzött meg az első 26(!) része arról, hogy életem animeélményét szalasztanám el, ha semmi mást nem látnék belőle soha. Ettől függetlenül nem tartom kizártnak, hogy tovább fogom nézni, ha a végére értem annak a néhánynak, ami jelenleg érdekel.

2022. máj. 1. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!