Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok légyszi ajánlani pár...

Tudnátok légyszi ajánlani pár Goosebump mangát?

Figyelt kérdés

Hali, tudnátok ajánlani pár mangát?

Pár mangát meg manhwát olvastam, pl az AoT mangáját, meg a Tokyo Revengers mangáját olvastam el tegnap 249-ig. (179ch egy nap alatt) szóval most meg jött a kedvem mangázni, mivel animét már nem nagyon találok.

Igazából bármilyen genre jöhet, de olyan kéne amin vannak jelenetek amikor nagyon Hypolok, ráz a hideg, fel áll a szőr a hátamon, nagyon izgulok .

Kösziii<3

2022. ápr. 15. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, én főleg romantikus mangákat szoktam olvasni. De azok közül, amikben van akció is, ezeket tudom ajánlani:

Basara -- ez a második felében lesz igazán libabőr (legalábbis számomra az volt)

Meteor Methuselah

Undead unluck

Tokyo crazy paradise

Kashoku no shiro -- ebből eddig még csak 6 fejezet elérhető angolul, de szerintem érdemes ránézni

Kaze hikaru

Jibaku shounen hanako-kun

Amik simán romantikusak, de nagyon tetszettek nekem:

Promise cinderella

Man drowning in viel (ez egy koreai webtoon)

After school lessons for unripe apples (szintén koreai webtoon)

Amiket még szerettem, de nem romantikusak:

Alice in borderland

Monster no.8

Make up remover (koreai webtoon)

Chainsaw man

Usemono yado

2022. ápr. 16. 12:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Manhwa:

nineteen, twenty-one [ = 19-21] _ {0021 chapters} (2010, animeaddicts.hu TELJES ford).

Doujinshi ecchi manga, iskolai, de egész jó a sztori, viszont aki a szép rajzolást elvárjam azoknak semmiképp sem ajánlom, ebben sajnos firkált az árnyékolás, ahogy egy kisgyermek szokott firkálva színezni:

onanie master kurosawa _ {0031 chapters _ animeaddicts.hu TELJES ford} (2007)

Utóbbiból ugyanazon site-on light novel verzió is van.

2022. ápr. 17. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!