Kik a kedvenc szupererős anime karaktereid és miért?
Goku és Vegita.
Azért, mert mindig edzenek, folyamatosan az önfejlesztésen jár az eszük, és mindig fejlődnek is. Ez nekem is motiváló, hogy kemény munkával többre vihetem az életben.
Rimuru, Anos
Okot nincs kedvem írni.
Uchiha Obito.
Verhetetlen karakternek tartom a Naruto univerzumon belül, a képességei szinte minden ellenséggel szemben előnyhöz juttatják, a története is nagyon megfogott. Zseniális volt nézni hogyan vált egy lúzerből az egyik legbadassebb karakterré.
Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi - Keyaru
-Egysrác akit lelkileg és fizikailag szinte halálra kínoztak és most bosszút akar állni kb pszichopatát csináltak belőle de azért megvan a józan esze.
-mert nem csak erős hanem okos is. Tervekkel szokott előrukkolni és nem az van minden harcnál hogy mondd 1-2 varázslatot vagy suhint egyet a kardjával vagy az öklével és mint elpusztít
Gojo Satoru - Jujutsu Kaisen
És őszintén szólva nem tudom miért... xD
Escanor - Nanatsu no Taizai
Nem hiszem hogy be kell mutatni az egyik legepicebb karaktert az anime történelmében :D
1.Ishigami Senku
Azért ő a legerősebb kedvenc karakterem mert meg nyerte a tornát. Ami nem semmi ahoz képest hogy milyen pálcika. XD
2.Krosaki Ichigo
Mert elbirlya azt a kib_sz_t nagy "konyha kést" na azt a kardot.
3.Inuyasha
Azért olyan erős számomra mert imádom azt kitartását mikor emberéletről van szó. De mikor már ékő is van a dologban na akkor már meg mutatja magát.
4.Saiki Kusuo
Hát szerintem nem is kell mondani miért.
5.Kohaku
Kell ide egy lány is.
Na ő a leg erősebb lány szerintem ő még király becenevet is kapott hírhedt erelyéről az
különleges név: Gorilla
5+1. Hinata Tachibana
Még ütött egy fiút.!Na jó az még oké de ő nemás volt mint Mikey. (Jó hogy van egy olyan szabály hogy lányokat nem űtünk meg.) Ja és még a fiúknál is merészebb volt. Jár az elismerésem ének a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!