Az eredeti Dragon Ball franchise-t még meg lehet menteni, vagy a "Super" sorozattal sikerült végérvényesen taccsra vágni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 15:50
11/18 anonim válasza:
Krillin szerintem többre is képes lenne. Nem volt elég kitartó, hamar ráhagyta az edzéseket.
12/18 anonim válasza:
Én inkább Tien Shinhan-t tartom a legerősebb embernek. Bár az is igaz, hogy Krilinben is van lehetőség még. A Super-ben volt egy edzőmeccse Gohannal, és nagy meglepetésre megnyerte azt. Bár tegyük hozzá, hogy Gohan ott a normál alakjában harcolt, bem változott át super csillagharcossá, és nem vettem fel az Ultimate formáját sem. De Gohan legyőzése így is nagy dolog volt. Sajnos Krilin a figyelmetlensége miatt az Erő Nagytornáján hamar kiesett, pedig több ideig bent maradhatott volna.
13/18 Hintalow válasza:
Ez igaz, csak Tenshinhant általában nem teszik bele az effajta rangsorba, mert nem (teljesen) ember, így a képességei, potenciálja is más, ha jól emlékszem.
14/18 anonim válasza:
Tenshinhan tulajdonképp micsoda?
15/18 anonim válasza:
Thensin tulajdonképpen ember. Csak nem klasszikus értelemben vett ember, a három szeme miatt. Pontos magyarázatot erre nem tudok, talán a Dragon Ball világában több emberi faj is létezik - pl. Krilin is különös, mert nincs orra. Yamcha viszont klasszikus ember.
16/18 anonim válasza:
Vagyis én embernek gondolom Thensin-t. De lehet, tévedek, és csak félig ember. Jó lenne róla egy háttértörténet.
#15 voltam
17/18 anonim válasza:
Végülis ha azt nézzük Malacpofa és Macsek is valami ember állat szerűségek, nem hiszem hogy van jelentősége az egésznek.
18/18 Hintalow válasza:
Tien hivatalosan ember és Triclops hibrid/leszármazott, innen a három szeme, és a képességei (karok növesztése, négy felé osztódás stb.)
A triclopsok idegen eredetűek:
Viszont valóban ennek ellenére inkább az emberek közé sorolják, csak úgy mint Krillint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!