Melyik Fullmetal Alchemist sorozat a jobb?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 01:08
A kérdező szavazást indított:
A bölcsek köve nyomában
Testvériség
18 szavazat
1/4 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a Brotherhood. Ha valaki csak az egyiket akarná megnézni, azt ajánlanám neki. Én egyébként a 2003-asat láttam először, az sem rossz.
2/4 anonim válasza:
Nekem az első megjelenése teszett jobban és hiába fikázzák a végét nekem az is bejött.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a Brotherhood jobb a grafika, a cselekményvezetés, a kidolgozottabb szerelmi szál stb. még egy csomó minden miatt. Viszont a Bölcsek kövének nyomában is teljesen oké. Egyébként ajánlom mindkettőt :)
4/4 anonim válasza:
Mikor melyik.:) Mert bár nagy vonalakban ugyanaz a kettő, de hangulatilag van eltérés, a sima FMA szórakoztatóbb, érzelmibb mondanivalóval és lezárással; FMAB meg inkább komolyabb, logikusabb történetvezetésű.
Szóval a néző hangulatától függ, mikor melyik típusra vágyik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!