Ilyen 200 IQ animéket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan animékre vagyok kíváncsi, amik leginkább az akció műfajába sorolhatók, de valós harc helyett inkább elmepárbajjal találkozunk benne. Nagy kedvencem pl a death note, szerintem egyszerűen zseniális ami Light és L között lezajlik. De hasonló pl a code geass, abban is javára logikával járnak túl a másik eszén a győzelem érdekében.2022. márc. 29. 18:28
11/15 anonim válasza:
Tomodachi Game
bár ennek még csak az első része jött ki
12/15 anonim válasza:
Zankyou no Terror, 11 részes.
Zseniális! A 7. résztől meg végleg dobtam egy hátast. :D
13/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem azóta a banana fisht, tegnap fejeztem be...
Túl vagyok már jó pár animén, de kérdés nélkül kedvencek között van, top 3ban. Imádom, nem tudok mit hozzáfűzni.
Egyébként inkább sakk játszma szerűt néznék, amiben az nyer, aki túl jár a másik eszén és egy lépéssel elé kerül.
2022. ápr. 22. 20:51
14/15 anonim válasza:
"inkább sakk játszma szerűt néznék, amiben az nyer, aki túl jár a másik eszén és egy lépéssel elé kerül."
Zankyou no terror. Kicsit mint a whiskey-s rabló, meg a Robin hood esete, de kicsit összetettebb, egy idő után már nem a "sakkmeccs" a lényege, hanem attól lélektanibbá válik egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!