Használnád a halállistát?
Aki nem tudja miről van szó a Halállista egy Death Note/A halállista című animében szereplő tárgy.
"Akinek beírják a listába a nevét, meghal. Csak akkor hat, ha az író ismeri a bejegyzendő személy arcát. Következésképp azonos nevű személyekre egyidejűleg hatást elérni nem lehet. Ha a név bejegyzése után számított 40 másodpercen belül feltüntetik a halál okát, a halál aszerint fog bekövetkezni. A halál okának mellőzése esetén, a bejegyzettekkel szívroham végez. A halál okának feltüntetése esetén további 6 perc 40 másodperc áll rendelkezésre a halál okainak, körülményeinek részletezésére."
De aki használja a listát akár egyszer is az halála után sem a mennybe, sem a pokolba nem kerülhet.(Nem vár rá más csak a ,,semmi")
nekem kicsit komolyabb elképzeléseim vannak vele... ":D
alapból egy olyan eszköz amivel jobbá lehetne tenni a világot...
csak simán ki lehetne nyírni az olyan korrupt háború párti embereket mint biden vagy az angoloknál a kocos elnök! és úgy hogy előtte el mondanának mindent hogy mi volt valójában!
vagy csak megölni egy már alapból öreg nagyon gazdag embert! és a halála előtt több embernek köztük nekem is ossza szét a pénzét off shore-on keresztül elvileg azt nehezebb lekövetni
máris semmire semmi gondod...
abból a pénzből csinálhatsz bármilyen vállalkozást ezzel is segíthetsz másoknak jó munkát jó bérért adni!
Nem okozna különösebb problémát.
Én az animében is inkább Light karakterével szimpatizáltam (amíg teljesen meg nem őrült) és nem értettem a törvény oldaláról a fölösleges moralizálást.
Persze
Megölnék mindenkit akit utálok, és én is elérném valahogy, hogy olyan híres legyek mint Kira.
"De aki használja a listát akár egyszer is az halála után sem a mennybe, sem a pokolba nem kerülhet."
Ahogyan az sem, aki nem használja. Mármint a Death Note világában sem.
Bocsánat, nem bírtam megállni. 😀
7 igen!
ryuk azt mondja hogy aki használja az nem megy a pokolba és vagy mennybe... illetve valahol mondják hogy a halál után csak az üresség vár
azaz ilyen félig kimondottan a death note világában tényleg nincs utóélet! habár még kérdéses a muu/üresség jelentése is!
egyértelműen a halálistenek egy felsőbbrendű lények és ott van a fővezérük is !
na meg a re:light jelenete is!
akár az is lehet hogy van túlvilág azonban az pont az a sivár "üres" világ... illetve a többi pedig reinkarnációs dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!