Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Használnád a halállistát?

Használnád a halállistát?

Figyelt kérdés

Aki nem tudja miről van szó a Halállista egy Death Note/A halállista című animében szereplő tárgy.

"Akinek beírják a listába a nevét, meghal. Csak akkor hat, ha az író ismeri a bejegyzendő személy arcát. Következésképp azonos nevű személyekre egyidejűleg hatást elérni nem lehet. Ha a név bejegyzése után számított 40 másodpercen belül feltüntetik a halál okát, a halál aszerint fog bekövetkezni. A halál okának mellőzése esetén, a bejegyzettekkel szívroham végez. A halál okának feltüntetése esetén további 6 perc 40 másodperc áll rendelkezésre a halál okainak, körülményeinek részletezésére."

De aki használja a listát akár egyszer is az halála után sem a mennybe, sem a pokolba nem kerülhet.(Nem vár rá más csak a ,,semmi")

2022. márc. 23. 18:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

nekem kicsit komolyabb elképzeléseim vannak vele... ":D

alapból egy olyan eszköz amivel jobbá lehetne tenni a világot...

csak simán ki lehetne nyírni az olyan korrupt háború párti embereket mint biden vagy az angoloknál a kocos elnök! és úgy hogy előtte el mondanának mindent hogy mi volt valójában!

vagy csak megölni egy már alapból öreg nagyon gazdag embert! és a halála előtt több embernek köztük nekem is ossza szét a pénzét off shore-on keresztül elvileg azt nehezebb lekövetni

máris semmire semmi gondod...

abból a pénzből csinálhatsz bármilyen vállalkozást ezzel is segíthetsz másoknak jó munkát jó bérért adni!

2022. márc. 23. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem okozna különösebb problémát.

Én az animében is inkább Light karakterével szimpatizáltam (amíg teljesen meg nem őrült) és nem értettem a törvény oldaláról a fölösleges moralizálást.

2022. márc. 23. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Persze

Megölnék mindenkit akit utálok, és én is elérném valahogy, hogy olyan híres legyek mint Kira.

2022. márc. 23. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3 nem elég ha full gazdag vagy és nem keserítené a tudat őket hogy kb milliárdos lettél? 😅😂 gondolkozz már nagyobb dolgokba! Sőt te lennél a fő-főnök ahol ők is dolgoznak alap bérért… 😂😂😂
2022. márc. 23. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
En keresztenykent nem hiszem hogy hasznalnam noha lenne ra kisertes :D
2022. márc. 23. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem én nem regisztráltam az Apple Death Notebook-ommal, se az elsőre, se a harmadikra, mivel nem szeretnék szívelégtelenséget magamnak.
2022. márc. 24. 02:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"De aki használja a listát akár egyszer is az halála után sem a mennybe, sem a pokolba nem kerülhet."

Ahogyan az sem, aki nem használja. Mármint a Death Note világában sem.

[link]

Bocsánat, nem bírtam megállni. 😀

2022. márc. 24. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7 igen!

ryuk azt mondja hogy aki használja az nem megy a pokolba és vagy mennybe... illetve valahol mondják hogy a halál után csak az üresség vár

azaz ilyen félig kimondottan a death note világában tényleg nincs utóélet! habár még kérdéses a muu/üresség jelentése is!

egyértelműen a halálistenek egy felsőbbrendű lények és ott van a fővezérük is !

na meg a re:light jelenete is!

akár az is lehet hogy van túlvilág azonban az pont az a sivár "üres" világ... illetve a többi pedig reinkarnációs dolog

2022. márc. 24. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem tenném, nem fér bele az erkölcsi értékrendembe. Plusz hiszek a túlvilágban, nem kockáztatnám a mennybe jutásom ezzel.
2022. ápr. 7. 08:07
 10/10 gungasam ***** válasza:
0%
Hát szar ügy! Mindenki maszkot viselne, de nem orrot és szájat hanem egész arcot eltakaró maszkot. Így teljesen használhatatlanná téve ezt az idióta ötletet.
2022. ápr. 11. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!