Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi ennek a mangának a neve?

Mi ennek a mangának a neve?

Figyelt kérdés

Animeaddictson olvastam még régen. Próbálok minden kis apróságot összeszedni amire emlékszem.

-Shonen ai vagy Yaoi volt

-motoros banda volt benne

-a vezetője senkit sem engedett maga mögé felülni a motorjára de egy srácot megszeretett és ő felülhetett.

-ha jól emlékszem a srác még talán iskolába járt

-a bandából azt hiszem a nők nem nagyon kedvelték mert féltékenyek voltak rá amiért ő felülhetett a vezető mögé a tobbiek meg nem.

-volt valami félreértés közöttük ami miatt különváltak és azt hiszem ez a vezetőt nagyon megviselte de végül tiztázták és összejöttek.

Sajnos régen olvastam de emlékszem hogy imádtam csak akkor még nem raktam be semmit sem az olvasottak közé és ezt már nagyon bánom. Remélem minden pontos mert nem vagyok biztos minden részletben. Az fix hogy a vezető senkit nem engedett maga mögé csak a srácot és ez miatt féltékenyek voltak rá. Nagyon régóta keresem és már nem tudom hogy tudnám megtalálni. Bejelöltem a keresésnél a motorost és külön a yaoit/shonen ait de nem adta ki azt amit én keresek ezért attól tartok hogy nincs megjelölve rajta sok keresési szó. Kérlek segítsetek nekem megtalálni🙏🏻

2022. márc. 21. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:
2022. márc. 21. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Istenem ez az! Nagyon nagyon nagyon köszönöm.
2022. márc. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!