A Bleach 2022 októberi anime sorozatként való visszatérése lesz idén a legnagyobb dobás?
Minden bizonnyal! Aki azt mindja hogy nem az hazudik!!! Max egy új fanboy aki azt hiszi a slime a prime… 😅😂😂 pedig aztán ahhoz 20 évig kell a köztudatban lenni!
A lényeg igen a bleach lesz a legnagyobb dobás jöhet akármilyen trash isekai anime folytatás vagy egyéb low tier anime! Sőt jöhet még egy demon slayer vagy aot de még egy dragon ball folytatás is sőt az sem segítene ha a boruto kapna egy reboot-ot amiben jobban ki dolgozzak a manga részeket és nem lesznek benne soha plothole-ok!!! Még az sem verné hogy a bleach vissza tér! Csak mellékesen narutot jobban szeretem mint a bleachet de a bleach folytatása az év animéje lesz
Ja persze nagyágyú 😅😂 majd ha olyan mértékű eladások lesznek min ami a valos nagyágyúinak van…
Alapból nincs bajom vele de a hype ami teljesen értetlen mivel az egész anime egy sablonos fun anime amit mar előtte 10x láttunk…
A demon slayer is csak azert lett ennyire népszerű mert a bleach hiányát volt képes kitölteni
Ja a slime max egy 10/3,5
Ha lenne benne eredetiség meg valos történet vezetés akkor 10/5-6 lenne pl amit a mushoku tensei is csinál és habár annyira nem való az isekai bele mert teljesen nem ad hozzá pluszt (ahogy a slime isekai jellege sem) ellenben a történet vezetés nagyon is jó és hiába tensai rudeus benne mert neki is vannak határai és megfelelően fejlődik mind a karaktere mind az ereje
De ez már lényegtelen
Ha a Bleach lesz a legnagyobb dobás akkor szomorú lesz ez a szezon.
Én szerettem egykor a Bleachet és követtem végig a mangát de a vége még ha vannak is benne epic részek akkor sem lett méltó befejezés. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!