Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol lehet magyarul mangát venni?

Hol lehet magyarul mangát venni?

Figyelt kérdés

Akár online formában is érdekelne.

Főleg azért szeretnék venni, hogy támogassam a szórakozásnak ezt a formáját és ezáltal népszerűbbé és elfogadhatóbbá válhasson Magyarországon. Tudom, egy embertől nem változik sok, de legalább ennyit meg tudok tenni.:D

2022. márc. 12. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

MondoCon on lehet venni

Trillian képregényboltban is lehet venni

Meg a nyugati pályaudvari alexandra könyvesboltban is lehet kapni általában.

2022. márc. 12. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem ezeket! :D
2022. márc. 12. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit. ^^

Ha támogatni szeretnéd ezek a legjobb megoldások. De ha esetleg jó használtan is másodkézből akkor facebook és jófogáson is van sok.

2022. márc. 12. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a támogatáson van a hangsúly, az Alexandrát felejtsd el. Aljadék módon bánnak a beszállítókkal és a szerződött írokkal, kisebb kiadókkal. Százmilliókkal lógnak évek óta sokaknak, amit már sosem fizetnek ki egy jól sikerült csalás miatt. Ha tőlük veszel, sanszos, hogy nem a mangákat támogatod a pénzeddel, hanem az Alexandra tulaját.
2022. márc. 13. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Az Alexandra nevet az elején más vette át a át, hogy mentse a könyvipart.

Aranybagoly lett belőle mostanában.

A Moobius mögött most azok vannak akik az Alexandra botrányért felelősek (Matyi család), azok akik nem fizettek senkinek. Nem bízik bennük senki. Onnan ne vásárolj.

Visszavásárolták az Alexandra(pont)hu oldalt is (Matyi család). Szóval most is tevékenykednek akik egyszer már milliárdokkal megkárosították az alkotókat, és kiadókat.

2022. márc. 14. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Az Alexandra ügyre emlékszem és épp ezért onnan már nem is veszek semmit. Azt nem tudtam, hogy a Moobius is az övéké.

Köszi az infókat! :D

2022. márc. 14. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én tudom még ajánlani a Libristot. Onnan szoktam rendelni a mangáimat és eddig még mindegyik tökéletes állapotban érkezett meg. :)
2022. márc. 14. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 köszii! :D
2022. márc. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!