Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Régen láttam egy animet...

Régen láttam egy animet aminek nem tudom a nevét, de szerintem nem a corpse party az. Bővebben lent. ?

Figyelt kérdés
(Valahol régen láttam, hogy úgy kezdődött az anime, hogy egy csaj egy elhagyatott iskolában kelt fel és nem emlékezett semmire és elkezdte megkeresni az osztálytársait akikkel az előző estét töltötte és megakarja tudni, hogy mi is történt pontosan. Maga az iskola elég rotyon van valam,ilyen földrengés miatt.) Ennyire emlékszem belőle.

2022. márc. 11. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
egyszerűbb ha beírod amnesia anime és ki fogja adni mert amúgy elég ritka az ilyern animék
2022. márc. 11. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez a corpse party lesz.
2022. márc. 11. 22:52
 3/3 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Pedig a Corpse Party pont így kezdődik. Pár diák örök barátságot fogad benne egymásnak. Jelképesen egyszerre széttépnek egy papirfigurát amit eltesznek az örök barátság emlékjére. Itt jön az általad emlitet rész kérdező mert egy térugrást követően, ez úgy néz ki hogy beszakad alatuk a padló és leesnek, az iskola egy régi formájába kerűlne egymástól elszakitva. Az anime beindul és durva mészárlás veszi kezdetét úgyanis megölt kisgyerekek szellemei kezdik levadászni őket. FIGYELEM! Az anime nyiltan mutat, életszerűen, darabolást, belezést, stb. Ha nem szereted az ilyen dolgokat akkor inkább ne nézd meg.
2022. márc. 12. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!