Renton kérdése:
Vannak ilyen szinkronos animék?
Figyelt kérdés
Naruto,Bleach,Yuyu Hakusho, death note, ezekhez hasonló szinkronos anime?ami végig szinkronos.2022. márc. 9. 13:52
1/7 anonim válasza:
Jelenleg csak a Pokémon legujabb évadat tudom, hogy van magyar szinkronnal.
2/7 anonim válasza:
Full Metal Alchemist animék végig szinkronosak.
A Csajkommandó is végig szinkronos.
Buj Buj Szellem szintén.
3/7 Thunderfairy válasza:
Sámán király régebbi verziója nem a felújitott.
4/7 anonim válasza:
lehet nem olyan de az Elfen Lied és a Watamote is levan szinkronizálva
5/7 anonim válasza:
Death Note -hoz is, meg Naruto-hoz is hasonlóak? Bocsánat, ezt nem egészen értem, teljesen más a kettő. Vagy hogy bármelyikhez lehet hasonló?
A Blue Gender például egy scifi, ami magyar szinkronnal is elérhető, valamint az
Akira animemozi is.
De hogy ez mennyire fog neked tetszeni, azok után, h szereted a Death Note-t és a Naruto-t, nem tudom, próbáld meg esetleg.
6/7 anonim válasza:
Beastars első évadára létezik magyar fan szikron, nem találom se jobbnak, se rosszabbnak, mint a mai magyar -úgymond hivatásos / hivatalos- rajzfilm szinkronokat. Animációs szinkronok már hosszú évek óta nem jók magyarul többségében (szerintem), pozitív kivétel az általad is látott Death Note, például.
7/7 anonim válasza:
Két vámpíros sorozatot tudok, szinkronos mindkettő. Blood+ és Vampire Knight.
Esetleg Vampire Hunter D, ez nem (évados) sozozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!