Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok vígjáték animéket?

Ajánlanátok vígjáték animéket?

Figyelt kérdés
Pár kikötés: lehetőleg ne legyen hárem, mert tőle a falat kaparom. Olyasmi kéne igazából, mint amilyen a Jóbarátok sorozat volt, fiúk lányok vegyesen, és tényleg jó. Tudtok ajánlani?

2022. márc. 7. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Baka to test to shoukanjuu
2022. márc. 7. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Barakamon
2022. márc. 8. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

lovely complex: romkom, tiniszerelemmel.

Arakawa Under the Bridge: ez nem biztos, hogy az eseted lesz, kifejezetten szürreális jellegű komédia, most kezdtem, egy részt láttam eddig a soriból, nekem eddig tetszik, kb mint az ezredfordulós Furi kuri, őrület. :) Ellentmondásokkal teli. Egy hajléktalan multimilliomosok leszármazottja(!) mindent elkövet, hogy ne legyen adósa senkinek. Folyton űrlényekbe botlik, de egy emberszerű lány kéri, h szeressen belé, mert akkor nem lesz adósa a csávó.

furi kuri (FLCL): az eredeti, ezredfordulósat szeretem, a folyttatásai teljesen mások. az eredeti egy mini sori, és szürreális örület, nem mindenki esete, nincs trörténete, random, zavaros, vicces. :) Fiúk, lányok vegyesen.

Ijiranaide, Nagatoro-san: lúzer kamaszfiúról szól, ecchi vígjáték -pikáns, kamaszlányok szivatják szex poénokkal a csávót folyton-, a közepén tartok.

gokusen: sulsi, gimis, a matektanárnő titokban yakuza vezér. :) Kicsit dráma, kicsit vígjáték, slice of life.

dears: sulis scifi vígjáték, szerethető, aranyos. :) Mitsuka sensei: haláli, imádom, főleg a seiyuu-t (japán szinkronhangját). :D

(kojikan: tabutörő vígjáték, de csak akkor kezdj bele, ha nem vagy bigott, és ha nem törsz-zúzol, ha undorodsz valamitől, vagy ha felháborodsz. Sok álszent ember fröcsög ilyen témákon, és kezd el prédikálni arról, hogy mérgezi a lelket az, amit a japánok szimplán csak viccesnek találnak. Jobb, ha kihagyod, ráadásul az eleje felé halálesetről is szó van, családi dráma is megjelenik. Úgy hogy ez neked zárójeles anime sori ajánlat.)

sakurasou no pet na kanojo: sulis slice of life, humorral. :) imádnivaló! :)

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon: fantasy vígjáték, ez nem kifejezetten olyan, amit kértél, de egy próbát megérhet neked is. ;)

2022. márc. 9. 02:49
 4/7 A kérdező kommentje:
A Sakurasou-t imádom, egyik nagy kedvencem. :D. A többire mindenképp ránézek, köszönöm szépen!
2022. márc. 9. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Kevés annyi animén nevettem mint a Grand Blue-n
2022. márc. 13. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Angel Beats!
2022. márc. 20. 02:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :D
2022. márc. 20. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!