Miért nem jött ki két hete új rész a Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja-animéből?
Közben itt megtaláltam az 5. részét is
Viszont már így is el van késve. Valami miatt nagyon akadozik ez...
Sziasztok!
Először is, nem dobtuk ezt az animét, mivel nekem nagyon tetszik ez az anime a hibái ellenére is, és nagyon szimpatikus lányokat vonultat fel!
Nos, megvan az oka annak, amiért kis késésben van az egész:
Röviden: Miután kiadtuk az első három részt, február elején elkaptam a covidot és a kórházba bekerültem, ahol kiderült, hogy tüdőgyulladásom is van.
És miután kikezeltek, csak február vége felé kerültem haza, azóta gyógyulgatás közepette igyekszek felpörögni a részek fordításával!
Jelenleg a 08. részt fordítom otthon! És a 07. része pedig mától más módokon is kiadásra kerül!
Az AnimeGunSub csapattal minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minél előbb behozzuk a kiesést!
Egyébként, nem szokásunk dobni animét, ha másból nem is, de becsületből végigvisszük, amit elkezdtünk!
Üdv:
Ryosuke-kun (az AnimeRaptorsból)
Köszönöm a választ. Nem gondoltam hogy ilyen nehézségek voltak a háttérben. Nekem is az egyik kedvenc animém a szezonban.
Köszönöm a fordítást is Nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!