Van olyan anime, amit ha nézel valahogy mindig megmosolyogtat, jobb kedvre derít, fetrengsz a röhögéstől, ha igen, számodra melyik anime az?
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 19:23
1/10 anonim válasza:
Számomra a Barakamon című anime az pont ilyen. Valamiért nem tudok betelni vele. Már többször láttam.
2/10 anonim válasza:
Engem a Kaguya-sama szokott megmosolyogtatni, de a Komi-san is tetszett ilyen szempontból.
4/10 anonim válasza:
+1 a Barakamonra. Imádom, zseniálisan jó figurák vannak benne.
5/10 anonim válasza:
One Piece, nem mindig mert vannak részek amikor nagyon szomorú de rengeteg olyan jelenet van amin piros fejjel szakadtam
7/10 anonim válasza:
Angel Beats - nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak. Súlyos és katartikus dráma, viszont teletűzdelve humorral. Rakétaszék. :P
9/10 anonim válasza:
Kevés animén röhögtem annyit mint a Grand Blue-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!