Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyik anime...

Szerintetek melyik anime alulértékelt?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Monster

Sem a neten, sem a való világban nem vettem észre, hogy sokan szeretnék ezt az animét, pedig elég jól össze van rakva. Más kérdés, hogy kifejezetten nem a fiatalabbaknak szól.

2022. febr. 20. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Shuumatsu no Harem
2022. febr. 20. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Anno még a chihayafuru egy ilyen anime volt de az idő múlásával egyre értékeltebbé vált

habár most is kissé réteg anime legalábbis a media sosem kapta fel de aki megnézi az szeretni fogja!

2022. febr. 20. 12:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hakozume: Kouban Joshi no Gyakushuu

bár akad bőven anime ami szerintem alulértékelt, különösen nálunk itthon alig van nézettsége, külföldiekhez képest ahol bent van a top 10-ben

+ régebbi animék, amik egykor népszerűek voltak, de a mostani generáció, akik a mostani hype animék körül forognak, kb. sose fognak belenézni

2022. febr. 20. 16:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Black Lagoon
2022. febr. 21. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Bleach.

Sokan az aizennel való harc után szerették volna h véget érjen az anime, az utolsó arc-ot emiatt sokan szidják, nem értik meg a valódi mondanivalóját.

2022. febr. 22. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
A bleach egy tucat shounen amit túlhúztak. Miről beszélünk?
2022. febr. 22. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
11%
Éppen hogy nem lett túlhúzva. És most, hogy jön a 2022-es folytatás meg is kapja a méltó lezárást.
2022. febr. 22. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Chikyuu Shouji Arjuna

Cat Soup

Eddig alig beszéltem olyan emberrel, akinek ugyanúgy tetszett volna ez a kettő, mint nekem

A Bleach túlhypeolt mainstream (mondjuk én szeretem, szóval nem lehúzásból írom)

2022. febr. 22. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Arashi no Yoru ni

Ennek a 2D verziója tetszett, amely animemozi.

Katartikus! Nem mondom, hogy a legjobb anime, amit láttam, de kifejezetten jó, szentimentális lelkeknek kifejezetten ajánlom!

Egy bárány és egy farkas barátságáról szól, állatfigurás.

Kifejezetten dráma, NEM gyerekanime! (Bár 8 éves kortól is nézhető mint kodomo.) Semmi extremitás, inkább megható, katartikus. Barátság, kísértéssel, kiközösítéssel, az ellentétek közös pontjának meglelése. Egyszerű, de nagyszerű ötletre épül.

2022. febr. 22. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!