Szerintetek melyik anime alulértékelt?
Monster
Sem a neten, sem a való világban nem vettem észre, hogy sokan szeretnék ezt az animét, pedig elég jól össze van rakva. Más kérdés, hogy kifejezetten nem a fiatalabbaknak szól.
Anno még a chihayafuru egy ilyen anime volt de az idő múlásával egyre értékeltebbé vált
habár most is kissé réteg anime legalábbis a media sosem kapta fel de aki megnézi az szeretni fogja!
Hakozume: Kouban Joshi no Gyakushuu
bár akad bőven anime ami szerintem alulértékelt, különösen nálunk itthon alig van nézettsége, külföldiekhez képest ahol bent van a top 10-ben
+ régebbi animék, amik egykor népszerűek voltak, de a mostani generáció, akik a mostani hype animék körül forognak, kb. sose fognak belenézni
Bleach.
Sokan az aizennel való harc után szerették volna h véget érjen az anime, az utolsó arc-ot emiatt sokan szidják, nem értik meg a valódi mondanivalóját.
Chikyuu Shouji Arjuna
Cat Soup
Eddig alig beszéltem olyan emberrel, akinek ugyanúgy tetszett volna ez a kettő, mint nekem
A Bleach túlhypeolt mainstream (mondjuk én szeretem, szóval nem lehúzásból írom)
Arashi no Yoru ni
Ennek a 2D verziója tetszett, amely animemozi.
Katartikus! Nem mondom, hogy a legjobb anime, amit láttam, de kifejezetten jó, szentimentális lelkeknek kifejezetten ajánlom!
Egy bárány és egy farkas barátságáról szól, állatfigurás.
Kifejezetten dráma, NEM gyerekanime! (Bár 8 éves kortól is nézhető mint kodomo.) Semmi extremitás, inkább megható, katartikus. Barátság, kísértéssel, kiközösítéssel, az ellentétek közös pontjának meglelése. Egyszerű, de nagyszerű ötletre épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!