Van itt olyan, aki nem csak online olvas mangát, hanem szokott is vásárolni nyomtatott formában? Honnan szerzitek be?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg az új mangámat:
Nektek milyen forrásaitok vannak, melyik az, ami megbízható?
2022. febr. 19. 12:28
1/2 anonim válasza:
Nekem is van egy pár. Képregénymarketből a librából és a lírából éri meg rendelni. A lirában meg a librában nem sokszor van a boltjukban interneten több minden van
2/2 anonim válasza:
Én is szoktam mangát venni, most 85 kötetem van. Többnyire BookDepositoryról rendelem, vagy ha nem sietős akkor a Prosperóról. Emelett, ha megéri előfordul, hogy Ebayről vagy a német Amazonról is rendelek. Ezekről az oldalakról ugyebár csak angol nyelvűt szoktam. Magyar mangát még csak a Mangafanról rendeltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!