Melyik az az anime karakter, akivel szimpatizálsz, rokonszenvezel vagy csak szeretnéd a képességeit, külsejét, stílusat, jellemét, szoval szívesen lennél ő maga is akár, annyira király karakter?(Anime címmel, ha valaki nem ismerné a karaktert.)
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 07:36
1/11 anonim válasza:
Kinőttem már az ilyen hülyeségekből.
4/11 anonim válasza:
Shi Seiran a Saiunkoku Monogataribol
5/11 anonim válasza:
Régen nagyon szimpi volt Sailor Moon, szívesen lettem volna az ő helyében.
6/11 anonim válasza:
Szívesen lennék Kurasaki Ichigo de sajna lány vagyok. T-T
(na mindegy XD)
A Bleach-ből van.
7/11 Thunderfairy válasza:
Én már elképzeltem magam anime formában is. Név: Hydra. Képesség: Pyrokynézis és egyéb manipulációi a tűz ellemének.
8/11 anonim válasza:
Asaka Rei-Oniisama e...
Nem szívesen lennék a helyében, mert elég szomorú a háttértörténete, de szívesen néznék ki hasonlóan, mint ő és számomra nagyon szimpatikus, rokonszenves, ennyire még egy karakter érzéseit se tudtam átérezni.
9/11 anonim válasza:
Ikoma az Iron Fortress-böl vagy eredeti nevén.
Koutetsujou no Kabaneri
10/11 anonim válasza:
Koutetsujou no Kabaneriből Amatori Biba. Ő volt az egyetlen tökös karakter, kár hogy olyan piti célt adtak neki az írók. Érdekesen alakulhatott volna: ő nem csak lapított várva a nagy semmire, vagy öngyilkosságra kényszerítve másokat, az ereje, elszántsága meglett volna változtatni egy elcseszett világon, és gyomra is volt hozzá hogy bemocskolja a kezét ha kell: nem játszotta a jófiút. De ő a legnagyobb csalódásom is, hogy egy ilyen karaktert így elcsesztek, amikor feladta a szánalmas faterja halála után, pedig zseniális volt ahogy kicsinálta. Simán a tutyimutyi, semmitérő vezetők helyébe léphetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!