Elvontabb anime sorozatok? Kifogytam az ötletekből. Rövidebb érdekel (12-24 részes évad).
Mostanság nem nézek animét, csak hébe-hóba, és amúgy is kifogytam az öteltekből. Viszont megint belelendülnék majd. Elvontabbak érdekelnének.
Kifejezett shounent NE!
Inkább elvontabbak érdekelnek, mint pl Satsuriku no Tenshi, Happy Sugar Life, Psycho Pass, Gunslinger Girl (annak csak az első évada tetszik), satöbbi.
A lista lentebb JPG-ben linkelve, rajta tetsző - nem tetsző, félbehagyott - végignézett, ömlesztve. Amely sorikat már láttam, azok nagy része rajta van.
Tehát ezek közül NE ajánljatok:
Dennou Coil
Yojouhan Shinwa Taikei
Perfect Blue
Haibane Renmei
Paprika
Subete ga F ni Naru
Kino no Tabi: The Beautiful World
Kaiba
Sonny Boy
Shinreigari
Tenshi no Tamago
Mawaru Penguindrum
Köszönöm a válaszokat, viszont nem teljesen olvastad el a kérdésem, előző.
Paprika? Perfect Blue? Tenshi no Tamago?
Ezek nem sorozatok. Sori kapcsán írtam ki a kérdést, és a listám is csak az (általam nézett / belekezdett) sorikat tartalmazza, animemozikat nem.
Köszi mindenkinek, jöhet még!
A febr. 12. 18:49-ból, akinek van kedve, kiszemezgetheti a sorikat. Legalább 3 animemozi van benne, pedig nem azt kértem. Ha sorozatokat is megemlített, érdekelne, melyek azok abból.
Köszi neked is, de KÉRLEK, A LISTÁMAT VEGYÉTEK FIGYELEMBE -csak négy db JPG és ABC rendben vannak, egyenletesen szétvágva-, a felesleges ismétlést elkerülendő...
Ugyanis ott a Mushishi a listámon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!