Igazából, hogy őszinte legyek azt nézd, ami megtetszik, hiszen azt nagyjából a te ízlésed szerint választottad ki. Keress, kutass, ugyanis ha nem is jön be, lesz más, amit nézhetsz.
Egyébként nekem a Naruto volt az első, amit láttam, még három évesen, aztán 12 évesen, mikor újra elkezdtem a Yuri on ice (ezt nem szerettem, hogy őszinte legyek) és a Gekkan shoujo Nozaki-kun. Mai napig, jó pár év után is folytatom az animézést, mert mindig találok valami jót.
Viszont hogy a kérdésre válaszoljak, először itt vannak azok, amiket én imádtam és ajánlok: Soul Eater, Akatsuki no Yona (shoujo, tehát nem biztos, hogy tetszeni fog, de még az apukám is szerette, szóval megér egy próbát), No game no life, Number 24, Beelzebub, Magi, Bungou stray dogs, Maoujou de oyasumi és ha szereted a komolyabb filmeket, témákat, akkor ezek: Mushishi, Death Parade, Shiki (határeset azért), Erased, Steins;Gate, Terror in resonance, Durarara.
Az első fele könnyebb, humorosabb, befogadhatóbb, a második nehezebben lenyelhető, de mesterművek.
De itt vannak amik a többséget nyerik inkább meg, engem nem, de jó lehet kezdésnek: Jujutsu Kaisen, Attack on Titan, Haikyuu is jó lehet, Boku no hero academia, Death Note, Dadaroma.
Sword art online (harcos,romantikus)
Ao haru ride (romantikus)
Hellsing (vàmpíros,régebbi)
Devils line (vámpíros)
Given (fiuxfiu)
My little monster (romantikus)
Horimiya (rom.)
Bungou stray dogs(harcos,comedy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!