Owari no seraph.
Ha gondolkodnak azon h megnezed, nagyon joooo, de csak akkor ajánlom ha yaoista lány vagy.
Nekem a mikayuu az egyik éltető elemem, mert ANNYIRA JO EZ A SHIP AMI NEM IS SHIP MERT CANON hogy aaaaw😍😍😍😍
Így egészben az animet (1-2 evad) csak egyszer láttam, de a közös jeleneteiket rengetegszer😩🥵
Szóval a két főszereplő kapcsolata eszmeletlen aranyos és olyan melegek hogy még a nap is megirigyelné őket, ezért yaoi-fan lánynak nagyon ajánlom. Egyébként viszont a tortenet nem egy nagy szám, a karakterek borzaszto bénák, a két főszereplő is unalmas (de cukik😏🥰), meg be sincs fejezte.
Szovaaaal ja.
Idk ezt miért írtam le.
Jahh és nem azt mondom hogy más nem elvezheti, mert 13 éves fiú unokatesom is élvezte, tetszett neki, de azért ez nem egy olyan anime amit "muszaly megnezni"
Lol bocsanat
3 fuj de undorító vagy te meg a fajtád...
semmi homoszexualitás nincs az animében...! "yaoista lány"
az anime egy kicsit véresebb post-apokaliptikus világ amiben a vámpírok elfoglalták a világot az emberek meg kvázi tenyész állatok a vérük miatt és valamiért a démonok is megjelentek akik meg a városokat rommá tették...
kb erről szól az anime mert majd van/lesz egy ellenállás város mert hát kell az akció és majd harcolnak a vámpírok meg démonok ellen...
ÓMÁJGÁD MEGSÉRTŐDTEM
És dehogynem.
Most legyél őszinte. Ha vagy Mika, vagy Yuu, mindegy melyik, de az egyikük lány lenne, akkor is azt mondanád, hogy nem szerelmesek?🤣🤣
Úriszten, volt egy darab helyeszírászi hibám, máris agyhalott vagyok!😱
Mondjuk tényleg oda kéne figyelnem, a muszájt szinte mindig rosszul írom, de nem nyelvtan órán vagyok, úgyhogy nem hiszem hogy ez akkora baj.🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Már nem azért, de pontosan az a különbség, hogy mindketten fiúk.
Ezzel az erővel minden olyan anime, ahol közeli fiú barátok vannak hirtelen azt mondhatnád, hogy szerelmesek.
Felőlem fantáziálhatsz és értelmezheted a kapcsolatukat, ahogy akarod, de ez a "csak akkor ajánlom ha yaoista lány vagy" hatalmas baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!