Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Írnátok ilyen animéket? Leírás

Írnátok ilyen animéket? Leírás

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan animét keresek, amiben a főszereplő egy "kísérleti alany" (pl.: Valamilyen intézményben, ahol más embereken tesztelik a gyógyszereket, stb), de sikerül megszöknie. (Ami utána jön az már nem fontos, mindegy)

Ha lehet, a főszereplő egy "fiatabb" (14-15-16) éves csajszi legyen, de igazából ez nem túl fontos.

Köszönöm!

2022. febr. 4. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elfen lied jut eszembe csak. Nekem őszintén nem tetszett, de alapvetően sokan szeretik, és tökéletesen leírtad kb, hogy miről szól, szóval neked a tökéletes anime lesz. :D
2022. febr. 4. 17:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2022. febr. 4. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
asszem yakusoku no neverland pont valami ilyen de ott több fiatalabb szereplő van kb olyan 8-12 körül lehetnek... még nem láttam de ott is valami intézetben kisérletben vannak elzárva
2022. febr. 4. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ja a 3asnak igaza van. The promised neverland.
2022. febr. 4. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Devils Line-t mondanám

Tegnap fejeztem be,van benne olyan szereplő akit te is írtál csak épp nem lány és nem pont főszereplő(habár a főszereplő is valamelyest kísérleti alany)

2022. febr. 5. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy ajánlom, eléggé lelövöm a poént. Nem lány a karakter, de na: Vanitas no Karte
2022. febr. 5. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nem a tesztalany rész van középpontban de az Assassination classroom Korosensei-e is hasonlít az elgondolásra szerintem
2022. febr. 5. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem hirtelen a Darling in the Franxx jutott eszembe, ott is a női főszereplő egy kisérleni alany volt
2022. febr. 27. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!