Tudnátok mondani olyan animéket, amin nagyon lehet sírni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg lány/női főszereplővel, plusz pont, ha fantasy, vagy hasonló, például egy másik világban játszódik, a karaktereknek meg van valamilyen erejük, képességük.
És az az igazán sírós fajta, ami nem csak szomorú, hanem a belemet is kisírom rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2022. febr. 3. 16:53
1/10 anonim válasza:
Én is ilyen animéket keresek most épp.
Most kezdtem nézni a Shigatsu wa Kimi no Uso-t. Állítólag ez is olyan ríkatós anime.
2/10 anonim válasza:
Silent Voice
Romantikus anime. Egy néma lány a főszereplő akinek az életétt mutatja be. Hogy egy olyan ember aki piszkálta az lett a szerelme. Stb
^_^
3/10 anonim válasza:
Láttam már jónéhány tucat animét, de megsiratni csak A szenjánosbogarak sírja tudott, de ez nem olyan stílusú anime, mint amit te keresel szerintem.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindnek utánanézek ^^
2022. febr. 3. 20:48
6/10 anonim válasza:
Kinek mi, en a Chrno Crusade vegen bogtem, mind a negyszer 😅
7/10 anonim válasza:
Legtöbbet a Clannad+ afteren sírtam.
8/10 anonim válasza:
Hotarubi no Mori e
Violet Evergarden
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Anohana
amiket pedig másoktól hallottam, hogy siratósak:
Angel Beats
Zankyou no Terror
Kimi no Suizou wo Tabetai
Erased
Plastic Memories
9/10 anonim válasza:
Nem tudom...,de én nagyon sírtam a Darling in the Franxx végén.
10/10 anonim válasza:
bunny girl senpai filmje (bár a sima anime egyáltalán nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!