Ajánlanátok ilyen vagy ezekhez hasonló animéket(lent kifejtem bővebben)?
Nemrég befejeztem a Bokura ga Ita(We Were There) animét és nagyon tetszett,megható volt és a zenék is olyan szépek voltak
Na most ehhez hasonló ilyen Slice of Life animéket keresek(azt hiszem ebbe a kategóriába tartozik),már láttam egy párat amik szintén ehhez hasonlóak és nagyon tetszett a történetük
Legyen benne szerelem,dráma,izgalom ezekre éhezem most xd(mondjuk államvizsgára kéne tanulnom de mind1)
Ezek azok amiket eddig láttam:
Fruits Basket
Nana
Golden Time
Itazura na Kiss
Paradise Kiss
Skip Beat
Domestic Girlfriend
…
Gondolom sokan írnátok rögtön a Clannad-ot(meg annak az After story-át) de már 2x is belekezdtem és nem fogott meg :/
Lehetnek régebbi évjáratú animék is, nem probléma hiszen ezek közül is amiket már láttam van ami régebbi(meg valahogy a rajzolásuk is jobban tetszik)
Ami eszetekbe jut és nektek is nagyon tetszett azt kérlek írjátok le,előre is nagyon köszönöm a válaszokat. :)
Hát nem tudom, mondjuk ezek jöhetnek szóba:
Angel Beats
AnoHana
AoHaru
Hyouka
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Runway de Waratte
Shigatsu wa Kimi no Uso
Tada-kun wa Koi wo Shinai
Taishou Otome Otogibanashi
Tonari no Kaibutsu-kun
Ha film is lehet, akkor:
Josee to Tora to Sakana-tachi
Kimi no Na wa.
Kimi no Suizou wo Tabetai
Koe no Katachi
Ryuu to Sobakasu no Hime
Summer Wars
Tenki no Ko
Toki wo Kakeru Shoujo
Azért nézz utána azoknak, amiket írtam, próbáltam megfelelni annak, amit írtál, de nem mindenkinek izgalmas ugyanaz, így az mindig kérdéses.
Egyet-kettőt ismerek és már láttam is viszont a többi ismeretlen úgyhogy mindenképp utánuk nézek
Köszönöm 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!