Tudnátok ilyen bl mangát/manhuát/manhwát ajánlani?
Olyan bl sztorira vagyok kíváncsi, ahol a két srác gyerekkoruk óta ismerik egymást. Pl. gyerekkoruk óta barátok.
Olyasmire gondolok, mint: Cherry Blossoms After winter ( habár soknak éreztem az ágyjeleneteket a vége felé)
Nem vagyok válogatós, de : ne legyen benne sok szexjelenet.
Inkább az érzelmeken legyen a hangsúly.
Cong Huang Yan Kai Shi - 66 fejezet - nem tudom, hogy gyerekkoruk óta-e, de barátok és már nem emlékszem sokra, de aranyos volt és semmi szexjelenet nincs benne.
Heesu in Class 2 - 89 fejezet - Ezt nem olvastam, de elvileg egész jó, egy srác szerelmes a legjobb barátjába és ... hát ja róluk szól, ha minden igaz, ez sem 18+
Stranger Than Friends - hát igen ez a plusz egy mert most hirtelen nem találok többet.. és ezt sem olvastam viszont elvileg ez nagyon 18+, de ez felel meg legjobban a leírásnak ami mondtál, mert gyerekkoruk óta ismerik egymást és barátok...
Remélem segítettem, jó olvasást :)
Stranger than friends-t már olvastam. Valóban sok benne a 18+.
A többi kettőt még nem olvastam. Köszi!
A guy like you
Nagyon szép a grafikája, es a történet is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!