One Pice-t vagy a Hunter X Hunter-t kezdjem el?
Mindkettő jó anime amit érdemes megnézni. Az one piece egy sokkal hosszabb és részletesebb anime. Ha azt kezded el, akkor tuti, hogy egy pár évig lefog kötni. Én még 11. osztályba kezdtem el és ahogy beértem az animét (kb. 450 része volt), még mindig nézem vasárnaponként. Jelenleg 1008 része van kint. xD
A hunter x hunter nem ilyen nagy projekt, de talán ezért is van benne egy picit több látványosság. Igazság szerint azt javasolnám, hogy a hunter x huntert kezd el, de utána folytasd a one piece vel.
Vagy a one piecevel kezd el, és majd lesz egy két olyan terület ahol picit unalmasabb lesz, és szivesen belekezdenél egy másik animébe. Esetleg ha ott szünetet tartasz, akkor oda berakhatod a huntert.
Ha most választanom kéne egy animét, hogy melyiket néztem szívesebben, akkor azért a One Piecet mondanám. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!