Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van az Attack on Titannél...

Van az Attack on Titannél jobb anime?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon szeretem az Attack on Titan anime, kedvencem, láttam majdnem 160 animét, de még egyik sem jött be úgy, hogy néztem, hogy damn, mi lehet a falon kívül, nagy mystery, kajak, aztán kiderül, azt tyűűűűű, vágjátok

2022. jan. 27. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszett az Attack on Titan de nekem a kedveceim a Yu-Gi-Oh! DM és a Naruto Shippuuden.
2022. jan. 29. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ja, kihagytam a Death Note-ot.
2022. jan. 29. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Persze, hogy van.

Death Note, No game no life, Steins Gate, Monster, Soul Eater, Neon Genesis Evangelion, Hellsing és még lehetne sorolni.

Nem mondom, hogy az AoT rossz, mert nem az. De a felsoroltak sok szempontból messze jobbak.

2022. jan. 29. 21:21
 14/19 anonim válasza:
100%

Igazából relatív, de itt lista, hogy szerintem mely animék jobbak mint az AOT; Code Geass, FMAB, Gintama, Neon Genesis Evangelion, TTGL, Stein Gate, Cowboy bebop, Vinland Saga.

Ha a mangákat is vennék, akkor rengetek jobb és szebb alkotas van, mint az AOT pl: Vagabond, Berserk, Jojo part 7

(Steel ball run), Oyasumi Punpun, 20th century boys, GTO, Vinland saga stb...

Egyébként az elōzō valaszolóval értek egyet nem rossz, de vannak nála történetileg jobb, szebb, okosabb és kidolgozottabb animék/ mangák, de nincsen semmi baj, ha ez a kedvenced az egész igazából ízlés kérdése.

2022. jan. 30. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Nincs jobb anime az aotnal. Kidolgozott karakterek, remek story, remek csavarok, és reggelig tudnám mesélni. Aot szó szerint hibátlan. A tökéletes megtestesültje. Nincs mégegy anime amiben minden passzol. Sok jó anime van, de az aot legyőzhetetlen.
2022. jan. 31. 00:50
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

(Spoiler!!!!!!)

Sokáig nagyon ott volt az AOT, tényleg szinte hibátlan. De a vége fele már tele van logikátlan döntésekkel, sok a plot hole, ez az egész Rumbling cucc tönkrette az AOT-ot az én szememben. Olvastam a mangát és csak fogom a fejem, hogy egy olyan író, aki az első fejezetnek egy olyan címet ad, hogy "Neked, 2000 évvel később", majd egy sokkal későbbi fejezetnek olyat, hogy "Tőled, 2000 évvel korábban", egy olyan író, aki már ennyire előre gondolt, hogy tud egy olyan endinget írni, mint a 139-es fejezet?

Ráadásul milyen kidolgozott karakterekről beszélünk, konkrétan az összes karakter személyiség fejlődése a semmibe veszett az utolsó fejezetekkel, Mikasa még mindig nem tud leválni Erenről, Reiner még mindig Historiát simpeli, Armin átment Narutóba, Eren egy síró baba lett, Historia egy gyerek csináló gép lett, egyedül talán Gabi meg Jean mentek át komoly személyiség fejlődésen.

2022. febr. 1. 05:31
 17/19 anonim ***** válasza:

12 esel ertek egyet a death note az egyik legjobb anime elgondolgoztato logikus

SPOREL ................................. ...........::

Leszamitva azt hogy a vegen lait meghal es nincs fojtatas

2022. febr. 1. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért én nem nevezném művészetnek az AoT-ot, akkor már Texnolyse vagy Steins Gate.
2022. febr. 1. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Sem a karakterek sem a végkifejlet szempontjából nem lett jó mű az Aot. A három főszereplő kifejezetten mostoha módon lett megírva. :( Megvolt a szerepük, de nem tudták jól ellátni azt. Pl: Armin hiába a jófiú típus, az emberek többsége nagyon megutálta őt amikor Erwin meghalt, utána meg nem csinált semmit. Eren akkora pszichopata, hogy semmi empátiát nem váltott ki belőlem a viselkedésével. Mikasa meg no comment, ahogy Historia is. Reiner, Gabi, Jean és Levi voltak az egyetlen értékelhetően fejlődő karakterek, na meg persze a kis szívem csücske, Falco. Hanji és Sasha karaktere is kb. a levesbe ment a végére. Annie-nek is csak annyi szerep jutott, hogy belezúgott Arminba. Highlightot megérdemelnek még Nile, Magath és Shadis utolsó jelenetei, amik őszintén meghatottak, ilyen egy igazi katona, aki mások megmentéséért harcol, ja és Kiyomi legalább életben maradt. Yelenán és Flochon jókat nevettem még, töltelék balekoknak tökéletesen megfeleltek.
2022. febr. 7. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!