Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mely animéket nézted már...

Mely animéket nézted már végig többször is és miért?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 19:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Banana Fish, mert szeretek sírni haha:D Illetve Death Note, megnéztem magyar felirattal, szinkronnal és angol felirattal is.
2022. jan. 25. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Studio Ghibli filmeket, az ok egyszerű: ez volt meg DVD-n, gyerekként többször is előkerült
2022. jan. 25. 20:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

aot

re zero

naruto shippuuden csak canon

berserk

konosuba

monjunk azt hogy a nagyobb sikeresebb címeket

általában akkor mikor ki jön az új évad mert sokat lehet felejteni na meg 2-3 rész ki is jön mire végzek vele

2022. jan. 25. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Fullmetal Alchemist Brotherhood - mivel imádtam minden szempontból: érdekes karakterek, akik nem tisztán jók vagy rosszak, vannak céljaik, személyiségük, ami fejlődik idő közben; kapunk egy szuper fantasy világot, ahol a "varázslat" az alkímia, de minden csodájával együtt realisztikus (pl nem lehet embereket feltámasztani); sok érzelem van megmutatva több karakteren keresztül; és történet fantasztikus! - találgatásra sarkall és vannak részek, amiket lehet sejteni, viszont kellően kiszámíthatatlan ahhoz, hogy megunja az ember. Akció, rejtély, szerelem, világmegmentés - minden ami egy kiváló shounen animébe kell.

(Huh, remélem nem keltettem túl nagy elvárásokat ezzel az animével kapcsolatban. 😅 Ez természetesen csak az én szubjektív véleményem róla.)

2022. jan. 25. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

a Narutot több mint tízszer végignéztem. ez volt az első komolyabb animém, 10 évesen láttam és még most is, hamarosan 11 év elteltével is ezt szeretem a legjobban, minden más anime mellett. nagyon nagy hatással volt rám és már gyakorlatilag fejből vágom oda-vissza a párbeszédeket, neveket és persze az egész sztorit. Narutora példaképként is tekintek, imádom a srácot (aki azóta felnőtt ehhh). bár sokak nem szeretik, mivel tele van fillerekkel és a végtelenségig képesek voltak elhúzni pár pillanatot benne, de nekem valahogy ezekkel együtt vált teljessé, én így szeretem.

a Naruto mellett még az Another is nagy kedvenc. nagyon tetszik a története, a brutalitása ahogy megnyekkennek benne a karakterek, meg amikor kiderül a végén a nagy igazság az is így aaaaa, hidegrázós.

aztán ott van a Corpse Party, ami szintén horror, viszont egy sokkal brutálisabb egyed, mint az Another és ezt imádom benne. szeretem, ha nem fogják vissza magukat az animátorok és nem cenzúrázzák ki a durvább részeket, mint ahogy itt sem tették. ezt inkább amiatt szeretem, mert (mint ahogy korábban említettem) gyakorlatilag semmi cenzúra nincs benne. persze a története is tetszik, bár azért a rendszeres belsőszervek mutogatása nekem jobban bejött, tyehe.

a Studio Ghiblitől a Vándorló Palota is egy többször látott darab, de szerintem a Ghibli filmeknél nem kell nagyon részletezni, hogy mégis miért, hiszen az összes filmjüknek van egy varázsa, amit szívesen újraélek, bár nekem a Vándorló palota volt mindig is a kedvencem.

ééés akkor ott van még a Koe no Katachi, aminek a témája nálam nagyon beütött. hihetetlenül tetszett és nem csak a történet, hanem a színvilága, a karakterek fejlődése, meg ahogy végigvezeti az egészet. minden egyes alkalommal kiráz a hideg, amikor bizonyos részekhez ér a történet.

az elején csak a Narutot meg az Anothert akartam volna leírni, de aztán eszembe jutott a többi is és muszáj volt leírnom. persze ez egy nagyon tömör kis valami, nem akartam egy egész végrendeletet írni, bár majdnem sikerült és emiatt elnézést, ha hosszú lett:((

2022. jan. 25. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Yurii on ice
2022. jan. 26. 07:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
World Trigger. Amíg nem jön a folytatása nem akartam mást nézni, de várni sem
2022. jan. 26. 09:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Yuri on Ice és Doukuyuusei.
2022. jan. 26. 10:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Full metal panic és folytatásai, Rental magica
2022. jan. 26. 11:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy gyűjtemény Grimm legszebb meséi címmel, még a 80as években készült.

Imádtam, mert nem az a cukiskodás volt, mint a nyugati rajzfilmek. A szörny, a boszorkány, a kísértet félelmetes volt, ha valakit megvágtak vagy ledöftek, az vérzett, a Kékszakáll című epizód meg egyenesen horror volt. Más szóval, sokkal közelebb állt az eredeti Grimm-mesékhez, mint előtte bármi. (Vagy mint azóta bármi.)

2022. jan. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!