Ki a kedvenc Hashira-d?
Figyelt kérdés
Én nekem 1.Obanai 2.Sanemi 3.Muichiro
A többieket is szeretem de ők zegzik és erősek is
2022. jan. 23. 13:11
A kérdező szavazást indított:
Himejima Gyomei
Mitsuri Kanroji
Tokito Muichiro
Iguro Obanai
Shinazugawa Sanemi
Uzui Tengen
Rengoku Kyoujuro
Kocho Shinobu
Tomioka Giyuu
35 szavazat
1/7 anonim válasza:
Shinobu, mert nagyon aranyos, hogy továbbviszi a nővére elveit, meg a képességét is imádom :)
2/7 anonim válasza:
1 konkrétan nem a nővére elveit viszi tovább hanem a nővérévé akar válni ami egy nagyon destruktív életforma…
3/7 anonim válasza:
Nekem Tomioka a kedvencem.
SPOILER
Amiért a vörös hajú róka maszkú (nem tudom a nevét hirtelen) fiúval együtt voltak a végső kiválasztáson és magát okolta amiért meghalt, és próbál egy érzelem mentes fiúnak tűnni nem nagyon megy neki egy idő után, együtt tudok vele érezni
6/7 MacskaGamingFNaF válasza:
Kicsit későn írok :'D
De Tomiokát választottam. Ő volt az első, aki hitt Tanjiróban, és Nezukóban. Meg amúgy is....amíg nem tudtam róla valami sokat, és először feltűnt....én csak úgy hívtam...."emo guy"...XDD Szóval, hozzá, különös érzések kötnek XDD
De amúgy meg Rengoku, Shinobu és Muichirót nagyon csipem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!