Ha a folytatásos nagy neveket ( AoT, Kimetsu no yaiba, Arifureta, Princess connect! stb. )kivesszük van egyáltalán jó anime a téli szezonból, amit nézel vagy ajánlod nézni?
Ajánlom Attis videóját, hátha segít:
mióta is nagy nevek a princess? az arifureta meg végképp nem az... -_-
egyedüli nagy név az aot meg a kimetsu illetve a jojo!
max még a vanitas de az túl fiatal...
szóval van 3 nagy név ami folytatás
és még olyan folytatás ami bőven jó és nagy lesz (vanitas)
vanitas
takagi-san 3.évad
amik új és érdemes nézni
platinum end (az egyik legjobb a szezonból)
még nem láttam de valószínűleg nem rosszak
bisque doll
sabikui
ousama ranking
koroshi ai
amiket akkor ha sok időd van és animézni akarsz (valszeg a minőség nagyon alacsony... azaz egyszer nézhetős)
leadale
tensai ouji (még jó is lett volna ha meg marad könnyebb paródiának!!!)
orient
princess (habár gyenge konosuba koppintás... bele néztam 5 részt kb de elég unalmas és lapos volt...)
amiket kerülni kell mert szar...
arifureta
genjitsu shuugi avagy realistic hero de amúgy kicsit sem realisztikus... hanem isten király császár!
Shikkakumon no Saikyou Kenja valszeg a havi fos isekai/op reinkarnációs cucc...
Hát a mostaniban én sem találtam olyan sok nézni valót viszont ezket nézem most és szerintem jók:
Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru
Akebi-chan no Sailor-fuku
Tokyo 24-ku
Az első kettő slice of life jellegű, a Tokyo 24 valamennyivel komolyabb, a
Sono Bisque Doll-t tudnám mondani legjobbnak eddig ezek közül
6 nem bazmeg az arifureta meg a genjutsu suugi na azok a jok!
Attól még a szezonból a platinum end lesz a legjobb nem pedig 100. Lenyúzott bőr fos isekai
A 4-es válaszát támogatom, azok valóban nagyon jó animék. Emellett amit még én nézek és szerintem megéri rájuk nézni:
Sabikui Bisco
Leadale no Daichi nite
Police in a Pod
Kedves 3-as, kezdjük ott, hogy a Platinum End nem is mostani szezonos anime, arról meg ne is beszéljünk hogy a legjobb anime, mert közel sincsen hozzá. Ha esetleg egy paródia/komédia céllal adták volna ki akkor azt mondom jó, mert már annyira nevetséges. Ezt a MAL pontja is tükrözi (6.45)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!