Mi a véleményetek a NaruHina shippről?
Ha rendesen felépített lenne, akkor azt mondanám, hogy nem csak látszatra aranyosak. Nem romantikus anime a Naruto, Narutónak és Hinatának nem volt felépítve a kapcsolata. Néhány közös pillanatból a valóságban nem születik házasság. Illetve... bizonyára volt több is, de mi azt nem láthattuk. A Borutóban, bár már nem követem, hamar meguntam, nagy összeget tennék rá, hogy ott sem mutatnak többet N. és H. kapcsolatáról, a házasságukról.
De ez még mindig reálisabb A SasuSaku párosnál, pedig őket kedvelem a legjobban. Sasuke seggfej volt, lelépett, nem is voltak egymás életében, de azért dúl a nagy szerelem. Sakura kitartása szép, csak hát Sasuke kinézetén és tehetségén kívül, a személyisége melyik része fogta meg annyira Sakurát? Sasuke más, nála értem, miért alakult ki, hiszen Sakura kitartott mellette, és valamilyen ismeretlen oknál fogva tényleg szereti, tudna mit felsorolni, Sakura a leg emberibb karakter az összes idegesítő hibájával együtt.
Na de visszatérve a kérdéshez... aranyosak együtt, mintha egy képen lennének, de minden mást, a "mozgóképet" a rajongóknak kell elképzelni, mert az kimaradt.
Rakás 💩.
De az összes canon Naruto párról ez a véleményem.
Hasonlóan gondolom mint a hármas válaszoló. Szóval...
Szerintem egyáltalán nem fektettek rájuk figyelmet. A ShikaTema páros sokkal kidolgozottabb lett. Személy szerint nincs bajom azzal, hogy összejöttek, mert tényleg összeillenek, viszont semmi felépítése nem volt a kapcsolatuknak, csak egyszer Hinata vette a bátorságot és kinyögte az érzelmeit, Naruto meg egész végig nem is figyelt rá. Oké, Naruto nem az eszéről híres, de naaa...
A Borutóban pedig nagyon elrontották Hinata szerepet. Mégis miért kellett egy sima háziasszonyt csinálni belőle? A ninja világát teljesen eltörölték.
Ha jobban ügyeltek volna a kötelékükre, talán kedvenceim is lehettek volna.
Jó páros lennének csak a mangaka baszott normálisan felépíteni a kapcsolatukat. Legalább annak volt nyoma hogy Hinata törődik Narutóval.
Viszont az igaz hogy Naruto nem nagyon szagolt hozzá. Egyszer kiált érte majd ennyi. A film azt nem tudom hogy Kishimoto keze benne van e, én úgy érzem hogy a rádöbbenés és a lánykérés az sűrgetve volt.
Lehetet volna a manga 3/3-ban valami előfelvezetés, majd a filmben a megmentés stb. Vagy hosszabbra nyújtani az epilógust.
A mangában tényleg csak annyi volt hogy vége a háborúnak majd timeskip 10-en valahány évvel a jövőbe amikor mindenkinek van 1-2 gyereke.
Nem a párosítás volt a baj hanem a rossz történetvezetés
5-ös: Konzervatív harcos emberek és kis közösségekben élnek. Szerintem lehetséges hogy a kortársaik közül, akikkel együtt nőttek fel, alapítanak családot.
Az amit te mondasz az a jelenkori valóságunkra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!