Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Eren végül is mit érez Mikasa...

Eren végül is mit érez Mikasa iránt pontosan?

Figyelt kérdés

Csak az animét nézem, a mangát nem olvastam, de ennyi spoilert nem bánok, ha valaki tudja a választ.

Mármint az világos, hogy fontos neki és valamiféle szeretet jelen van (mindannak ellenére is, amit a fejéhez vágott a 4. évad első felében), de konkrétan szerelmes is/romantikus jellegű érzései vannak? Kapunk erre valami félreérthetetlen választ a cselekmény folyamán?

2022. jan. 10. 04:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Utcso manga fejezet
2022. jan. 18. 06:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a párbeszéd még ennyi idő után is nagyon cringe :DD
2022. jan. 18. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
12-es uh, több mint egy éve vége a mangának de még mindig szekunder szégyenem van Eren helyett, juj. XD De Armin is jelezte felé hogy "sosem gondoltam volna, hogy ennyire szánalmas dolgot fogsz mondani." És milyen igaza van. XD Engem sajnos nem tudott meghatni ezzel, egyedül Mikasát sajnáltam nagyon. Ő nem ezt érdemelte. Amúgy most már az animében is volt az a jelenet, ahol Eren megkérdezte Mikasát "Mi vagyok én neked?". Innen azért a mangaolvasók 99,9%-a sejtette/tudta, hogy Eren okkal kérdezte ezt, de nem kapta meg rá a választ, amit keresett. És a végén az is kiderült, hogy ha Mikasa szerelmet vallott volna, akkor elmenekült volna vele Eren (de ez sem nekik, sem a világnak nem lett volna jó, hanem önzés lett volna). Úgyhogy Eren igazi t*k*s gyerekként a világ elpusztítását és Paradis megmentését választotta a szerelem helyett... Ezt leírtam megint hányingerem lett. :D Borzalmas lett ez az ending.
2022. máj. 23. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as, nagyon paradis megmentése nem érdekelte, azt akarta, hogy a barátai/Mikasa békésen éljék le a hátralévő életűket, a sziged megvédése csak Casus Belli volt a támadásra. Ha meg akarta volna menteni a szigetett mindent elpusztított volna, ugye ezért is láthattuk, hogy 100 évvel később Paradise szinte elpusztult.
2022. máj. 23. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy 100 év volt az, lehetett több is, biztosan nem tudhatjuk. De ez Armin ideológiáját igazolta,miszerint mindig lesznek ellentétek az emberek között és valóban elpusztult Paradis. Abban igazad van, hogy Erennek a barátai fontosabbak voltak, de nem tudhatta, hogy életben maradnak-e a végére. Szóval egy hatalmas lutri volt, de inkább ez, minthogy Paradis 100% elpusztuljon. Jó döntés nem volt és igazából ilyen a való élet is, mindennek van egyfajta következménye. Ennek az lett, hogy Eren meghalt és nem tudott elpusztítani minden külföldit.
2022. máj. 23. 18:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Látom, egész lazán sikerült felfogni ezt az "ennyi spoilert nem bánok" dolgot. 😀
2022. máj. 25. 00:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező!
2022. máj. 25. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!